“Έκλεισε” Εντελίνο Ιέ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι, από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, ο Εντελίνο Ιέ. Η απόκτηση του Εντελίνο αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΣ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Εντελίνο Ιέ είναι 23 ετών και κατάγεται από την Γουινέα Μπισάο και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Εντελίνο ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, στη συνέχεια πήγε στην δεύτερη ομάδα της Μπράγκα, έπειτα στην Κρουόγια, ομάδα από την Λιθουανία, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Σινφάες, ομάδα της τρίτης κατηγορίας από την Πορτογαλία. Ο Εντελίνο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ στο συμβόλαιό του έχει μπει και οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια.

Κληρώθηκε με Λάρισα στο Κύπελλο

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για την φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Η κλήρωση έβγαλε αντίπαλο του ΠΑΣ Γιάννινα την Λάρισα, στον δρόμο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η πρώτη αναμέτρηση θα έχει ως γηπεδούχο την ομάδα των Ιωαννίνων και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης στις 19:30. Ο επαναληπτικός θα γίνει μεταξύ 6 και 8 Φεβρουαρίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, για να βρεθεί στους “8” του Κυπέλλου, ξεπέρασε το εμπόδιο του Λεβαδειακού. O “Άγιαξ της Ηπείρου” είχε ηττηθεί εκτός έδρας με 1-0, αλλά κατάφερε να προκριθεί καθώς κέρδισε εντός έδρας με 4-0 και με συνολικό σκορ 4-1 πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από την άλλη, η Λάρισα πέρασε το εμπόδιο της Ξάνθης στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης. Η ΑΕΛ είχε νικήσει εντός έδρας με 3-0, αλλά στον επαναληπτικό στοίχημα πως τα … χρειάστηκε καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0. Έτσι, με συνολικό σκορ 3-2 κατάφερε και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Με το μυαλό στον Ατρόμητο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League τον Ατρόμητο εντός έδρας. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 17:15. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο κύριος Διαμαντόπουλος από τον σύνδεσμο της Αρκαδίας.

Ο ΠΑΣ συνεχίζει την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση, με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. “Απών” από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα είναι ο Νικολιάς, καθώς παραμένει τραυματίας, και ο Σκόνδρας, ο οποίος στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του με την ΑΕΚ είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Από την άλλη, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ, ο Εντελίνο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς ο κύριος Πετράκης θεωρεί ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση