Ήττα με ανατροπή γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε την Λάρισα στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρότι ο ΠΑΣ προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα και με τελικό σκορ 1-2 γνώρισε την ήττα. Έτσι, η πρόκρισή του στα ημιτελικά της διοργάνωσης στοίχημα πως γίνεται αρκετά δύσκολη, καθώς θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά στην ρεβάνς που θα γίνει στην Λάρισα. Σκόρερ για την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ο, συνήθης ύποπτος, Κόντε.

Άνοιξε γρήγορα το σκορ, αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την Λάρισα να χάνει την πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Στο 6ο λεπτό, ο Μιλοσάβλιεβιτς μετά από προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ, έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Περιστερίδη. Στο 13ο λεπτό έπειτα από κόρνερ του Χαλκιαδάκη, ο Κόντε κοντρόλαρε την μπάλα, έκανε το σουτ, όμως ο Λαγός απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή. Στη συνέχεια της φάσης, μετά από γέμισμα των παικτών του ΠΑΣ, ο Κόντε βρέθηκε απέναντι από τον Μπόζοβιτς, ο οποίος όμως του αρνήθηκε το γκολ. Ένα λεπτό αργότερα, μετά από σέντρα του Καρανίκα από δεξιά, ο Κόντε πήρε την κεφαλιά και σημείωσε το 1-0. Στο 28ο λεπτό μετά από σέντρα του Γουάλας, ο Μπουκουβάλας δεν απομάκρυνε σωστά την μπάλα, η οποία έφτασε στον Μασούρα και αυτός με σουτ έκανε το 1-1. Με το σκορ αυτό οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Δέχθηκε δεύτερο γκολ με την έναρξη του δευτέρου μέρους

Στην πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ρέντζα από δεξιά, ο Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Περιστερίδη και στη συνέχεια ο Μασούρας από κοντά σημείωσε το 1-2. Στο 61ο λεπτό η κεφαλιά του Κόντε πέρασε δίπλα από την εστία του Μπόζοβιτς. Στο 82ο λεπτό μετά από σέντρα του Βιδάλ, ο Κόντε πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία της Λάρισας.

Γιάννης Πετράκης: “Ήταν άδικο το αποτέλεσμα”

Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, τόνισε πως το τελικό αποτέλεσμα ήταν άδικο για την ομάδα του, καθώς σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, εν αντιθέσει με τον αντίπαλό. Πάντως, θεωρεί ότι όλα θα κριθούν στην ρεβάνς που θα γίνει στη Λάρισα.

Την Κυριακή με Πανιώνιο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται από τον Πανιώνιο για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 17:15. Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε να είναι ο κύριος Σέζος, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Γρεβένη και Σίπκα.

Ανακοίνωσε Τσικάρσκι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίτε Τσικάρσκι. Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι 25 χρονών και κατάγεται από τα Σκόπια. Ο Τσικάρσκι αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός. Ο Σκοπιανός παίκτης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Βαρντάρ, την Ραμποτνίτσκι και τον Εθνικό Άχνας. Ο νέος παίκτης του ΠΑΣ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη νέα μεταγραφή του Τσικάρσκι

Αφήστε μια απάντηση