Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ μετά από αρκετό καιρό, συγκεκριμένα από τις 28 Οκτωβρίου, επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου με σκορ 0-1. Η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε τους τρεις βαθμούς λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με σκόρερ τον Τζημόπουλο. Με την νίκη του αυτή, ο ΠΑΣ, βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Από την αρχή του παιχνιδιού ο ΠΑΣ στοίχημα πως προσπαθούσε να κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία του και να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 7ο λεπτό, ο Κόντε αφού πρώτα πέρασε τον Σταυρόπουλο, μπήκε στην περιοχή του Πανιωνίου αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία του Κότνικ. Στο 33ο λεπτό, ο Λάμπρου έκανε σέντρα σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Στο 43΄ οι Κόντε και Μπετρά συνδυάστηκαν, ο τελευταίος έστρωσε στον Γιάκο, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Πανιωνίου. Έτσι, με σκορ 0-0 έληξε το πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία του Πανιωνίου. Συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, το σουτ που επιχείρησε ο Μασούρας πέρασε πάνω από την εστία του ΠΑΣ. Στο 55ο λεπτό, ο Βελλίδης έδιωξε το σουτ του Λάμπρου. Στο 74΄ ο Γεσίλ βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ του αρνήθηκε το γκολ, παραχωρώντας κόρνερ. Στο 85ο λεπτό, ο Γεσίλ έκανε το σουτ, όμως ο Βελλίδης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 91ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Μανθάτη, ο Τζημόπουλος, αφού πρώτα νίκησε τους πάντες στον “αέρα”, με κεφαλιά σημείωσε το 0-1.

Γιάννης Πετράκης: “Ήταν μία νίκη που την χρειαζόμασταν πολύ”

Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, τόνισε πως η ομάδα του πήρε μία νίκη που την χρειαζόταν πολύ. Ακόμη, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοσή τους. Επίσης, στάθηκε στο γεγονός ότι η τύχη, την οποία δεν είχε στις προηγούμενες αναμετρήσεις η ομάδα του, επέστρεψε και είναι πολύ χαρούμενος για αυτό το πράγμα. Τέλος είπε, ότι η ομάδα του χρειάζεται να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει εκεί που θέλει.

Δείτε το γκολ του Τζημόπουλου που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση