ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός ο Χαλκιαδάκης με ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης την 15:00 ώρα Ελλάδας. Η ΕΠΟ όρισε τον κύριο Κουτσιαύτη, από τον σύνδεσμο Άρτας, να διευθύνει το παιχνίδι. Ο κύριος Κουτσιαύτης θα έχει βοηθούς τους Αλεξέα, από τον σύνδεσμο Μεσσηνίας, και τον Καλφάκη από τον σύνδεσμο Χανίων.

Μετά από 19 αγωνιστικές, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησαν εκτός έδρας του Πανιωνίου με σκορ 0-1.

Από την άλλη, η ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ, την περασμένη αγωνιστική, επικράτησε εκτός έδρας του Παναιτωλικού με σκορ 0-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Στο ματς με τον Πανιώνιο, ο 24χρονος επιθετικός αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η τέταρτή του στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι, ο κύριος Πετράκης αποφάσισε ο Χαλκιαδάκης να μην δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση που ακολουθεί.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο αμυντικός των Ιωαννίνων Θεμιστοκλής Τζημόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του και αποχώρησε από αυτήν. Ο έμπειρος αμυντικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ωστόσο η κατάστασή του στοίχημα πως δεν εμπνέει ανησυχία. Το πιο πιθανό είναι ο Τζημόπουλος να δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ακόμη, ο κύριος Πετράκης υπολογίζει κανονικά τους Καρίμ Σολτάνι, Άντι Λίλα και Μιχάλη Μπουκουβάλα. Και οι τρεις έχουν ξεπεράσει τους μικροτραυματισμούς που αντιμετώπιζαν και έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

“Έφυγε” ο Εντελίνο Ιε

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Εντελίνο Ιε. Μπορεί η ομάδα των Ιωαννίνων να ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αφρικανό μέσο, ωστόσο ο Ιε λόγω προσωπικών θεμάτων ζήτησε από την διοίκηση του ΠΑΣ να του λύσει το συμβόλαιο και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Αφήστε μια απάντηση