Σκληρή ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα με 1-3 από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι άνθρωποι των Ιωαννίνων θα στοιχηματίζαμε πως έχουν αρκετά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, κυρίως για το πρώτο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, το οποίο προήλθε από θέση οφσάιντ. Σκόρερ για τον ΠΑΣ ήταν ο Κόντε, ο οποίος σημείωσε το 1-3. Με την ήττα του αυτή, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” βρίσκεται στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα 22 βαθμούς.

Δέχθηκε τρία γκολ στο ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού σημειώθηκε, μόλις στο πρώτο λεπτό, από πλευράς ΠΑΟΚ. Ο Μακ έκανε την σέντρα, η μπάλα, αφού πρώτα κόντραρε, έφτασε στον Πρίγιοβιτς αλλά αυτός την έστειλε πάνω από την εστία του Βελλίδη. Στο 9ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μακ, ο Πρίγιοβιτς με κεφαλιά έδωσε στον Πέλκα και αυτός από αντικανονική θέση “έσπρωξε” την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Στο 18ο λεπτό, ο Κάμπος έκανε το σουτ, όμως ο Βελλίδης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 29ο λεπτό, ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Βελλίδης του αρνήθηκε δύο φορές το γκολ. Στο 31΄ μετά από κόρνερ του Βιδάλ, ο Κόντε πήρε την κεφαλιά αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα. Στο 39ο λεπτό, μετά από σέντρα του Βαρέλα, ο Πρίγιοβιτς έκανε το σουτ η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης από κοντά, με σουτ, σημείωσε το 0-2. Στο 45ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μακ, η μπάλα έφτασε στον Πρίγιοβιτς και αυτός από κοντά σημείωσε το 0-3.

Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 55ο λεπτό, όταν ο Βιερίνια έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης απομάκρυνε την μπάλα. Στο 66ο λεπτό, ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 71ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μανθάτη, ο Κόντε με κεφαλιά σημείωσε το 1-3. Στο 84ο λεπτό, ο Πασχαλάκης απομάκρυνε το σουτ του Τσικάρσκι.

Γιάννης Πετράκης: “Δεχθήκαμε πολύ νωρίς το πρώτο γκολ”

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, τόνισε ότι η ομάδα του δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, καθώς δέχθηκε γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και αυτό αποσυντόνισε τους ποδοσφαιριστές του. Ακόμη, θεωρεί ότι το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στέρησε στους παίκτες του να κάνουν σκέψεις για την ανατροπή. Τέλος, είπε ότι ο ΠΑΣ καλυτέρεψε την εικόνα του στην επανάληψη αλλά δεν έφτανε αυτό.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Την Τετάρτη για το… θαύμα

Πλέον, στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας με την Λάρισα. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσει στις 17:15. Στην πρώτη αναμέτρηση, ο ΠΑΣ είχε ηττηθεί εντός έδρας με 1-2 και πλέον καλείται να πετύχει ένα μικρό θαύμα προκειμένου να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αφήστε μια απάντηση