“Πέταξε” την ευκαιρία ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε ισόπαλος στους “Ζωσιμάδες” με τον Λεβαδειακό με σκορ 0-0. Το τελικό αποτέλεσμα στοίχημα πως αδικεί την ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς ήταν καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και σε περίπτωση νίκης θα έμπαινε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση αυτής της αγωνιστικής, ο ΠΑΣ βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς.

Σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, απειλήθηκε ελάχιστα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης “πατούσε” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε την κατοχή της μπάλας. Μόλις στο 6ο λεπτό, το σουτ του Μανθάτη πέρασε δίπλα από την εστία του Λεβαδειακού. Στο 21ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρανίκα, ο Τσαμπούρης έστειλε την μπάλα κατά λάθος προς την εστία του αλλά ο Σωτηρίου ήταν σε ετοιμότητα και την μπλόκαρε. Στο 24ο λεπτό, ο Βελλίδης απομάκρυνε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Τσαμπούρη. Ένα λεπτό αργότερα, ο Χαλκιαδάκης έκανε το σουτ, ωστόσο ο Σωτηρίου μπλόκαρε την μπάλα. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη φάση και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία του Λεβαδειακού. Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Τσαμπούρης έκανε την σέντρα, ο Μαρκόφσκι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Βελλίδη. Στο 59ο λεπτό, μετά από φάουλ του Βιδάλ, ο Κόντε πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Λεβαδειακού. Στο 82ο λεπτό, ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Γιάκου από τον Νίκα. Στο 95ο λεπτό, μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Κόντε πήρε την κεφαλιά, ωστόσο ο Σωτηρίου ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.

Γιάννης Πετράκης: “Δικαιούμασταν να κερδίσουμε το παιχνίδι”

Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, τόνισε ότι η ομάδα του έκανε μία σπουδαία προσπάθεια, καθώς δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος και ήταν αυτή που δικαιούταν περισσότερο την νίκη. Θεωρεί ότι, ο Λεβαδειακός πήγε το ποδόσφαιρο ένα βήμα πίσω, καθώς από τα πρώτα λεπτά έκανε καθυστερήσεις και ήταν ένας αθέμιτος τρόπος για να πάρει τα αποτέλεσμα που ήθελε.

Αφήστε μια απάντηση