Πέταξε την ευκαιρία ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε στο νησί των Φαιάκων για να αντιμετωπίσει την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Σκόρερ για την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ο Σκόνδρας, ο οποίος πέτυχε ένα από τα ωραιότερα τέρματα της σεζόν εώς τώρα.

Με την ισοπαλία του αυτή, ο ΠΑΣ στοίχημα πως απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Έτσι, με την ολοκλήρωση αυτής της αγωνιστικής, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς.

Σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ευκαιρία του ΠΑΣ Γιάννινα μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Κόντε εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, η μπάλα βρήκε στο τείχος και πέρασε δίπλα από την εστία της Κέρκυρας. Στο 5ο λεπτό, μετά από κόρνερ της Κέρκυρας, ο Αντέτζο πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Βελλίδη. Στο 12ο λεπτό το σουτ που επιχείρησε ο Κρητικός πέρασε δίπλα από την εστία του ΠΑΣ. Στο 21ο λεπτό, ο Παμλίδης μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, πέρασε πάνω από τον Βελλίδη και κατέληξε στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-0. Στο 34ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Βιδάλ, ο Σκόνδρας με εντυπωσιακό τακουνάκι νίκησε τον Γιαννακόπουλο πετυχαίνοντας το 1-1, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ. Στο 62ο λεπτό, ο Ζορμπάς με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη.Στο 80ο λεπτό, ο Νικολιάς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 92ο λεπτό το σουτ του Κόντε πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Γιαννακόπουλου.

Γιάννης Πετράκης: “Ήταν ένα ματς με ένταση και δυναμισμό”

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, τόνισε ότι ήταν ένα ματς που κυριάρχησε η ένταση και ο δυναμισμός. Θεωρεί ότι πέρα από τα δύο γκολ δεν σημειώθηκε άλλη καλή ευκαιρία από τις δύο ομάδες, πλην αυτής του Νικολιά. Τέλος, όπως είπε το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Αφήστε μια απάντηση