ΠΑΣ Γιάννινα: Αναβλήθηκε το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετώπιζε το απόγευμα της Δευτέρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, στους “Ζωσιμάδες”, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ωστόσο η αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν ξεκίνησε ποτέ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά τα επεισόδια που έλαβαν τόπο στο γήπεδο της “Τούμπας” στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και την είσοδο του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας όπλο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, ανακοίνωσε την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος. Για τον λόγο αυτό, η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλωνας Σμύρνης δεν άρχισε ποτέ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εξέφρασε την λύπη της για την διακοπή του πρωταθλήματος. Όπως τόνισε η ΠΑΕ, δεν θα μπει στην διαδικασία να σχολιάσει τα τρέχοντα γεγονότα, καθώς ο ΠΑΣ είναι μία ομάδα που δείχνει εδώ και τόσα χρόνια την αξία της μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, η τωρινή κατάσταση φέρνει απαξίωση στο άθλημα και στους συμμετέχοντες αυτού του πρωταθλήματος. Ακόμη, τόνισε ότι δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση, από την ΕΠΟ, για το αν θα διεξαχθεί ή όχι η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Όπως τόνισε στην ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν θα δεχτεί σε καμία περίπτωση το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης να διεξαχθεί εμβόλιμο ανάμεσα στις υπόλοιπες αγωνιστικές. Η μόνη περίπτωση διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης θα γίνει πριν την επανέναρξη ή μετά την τυπική λήξη του τρέχοντος πρωταθλήματος. Τέλος, η ανακοίνωση του ΠΑΣ έκλεισε με την φράση “οτιδήποτε άλλο μετά τα τελευταία γεγονότα θα είναι καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος και του πρωταθλήματος κατ’ επέκταση”.

Ακόμη, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας για την ταλαιπωρία. Οι φίλαθλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και αγόρασαν εισιτήριο για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης από την Τρίτη θα μπορέσουν να πάρουν πίσω το αντίτιμό τους.

Αφήστε μια απάντηση