Στοίχησε η αγωνιστική απραξία στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό εκτός έδρας για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία αυτής της αγωνιστικής, η ομάδα των Ιωαννίνων γνώρισε την ήττα με 1-0. Οι ποδοσφαιριστές του “Άγιαξ της Ηπείρου” έδειξαν φανερά επηρεασμένοι από την αγωνιστική τους απραξία, καθώς είχαν να δώσουν επίσημο αγώνα περίπου έναν μήνα. Μάλιστα, ο ΠΑΣ τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Αποστολόπουλου στο 53ο λεπτό. Με το πέρας αυτής της αγωνιστικής, ο ΠΑΣ Γιάννινα έπεσε στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς.

Λόγω των απουσιών του Καρανίκα και του Σολτάνι από την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, ξεκίνησε με τους Βελλίδη, Τζημόπουλο, Μπουκουβάλα, Αποστολόπουλο, Μιχαήλ, Χαλκιαδάκη, Γαρουφαλιά, Βιντάλ, Γιάκο, Κόντε και Μανθάτη. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Έλληνας προπονητής πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και τους Λίλα, Νικολιά και Χέλκβιστ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ευκαιρία του ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μανθάτη, ο Χαλκιαδάκης πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 14ο λεπτό, οι Μάζουρεκ και Ντίας έπαιξαν το 1 – 2, με τον τελευταίο να κάνει το γύρισμα στον αμαρκάριστο Μάρκος Πάουλο, ο οποίος από κοντά με σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 27ο λεπτό, το σουτ του Κόντε πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Κυριακίδη. Στο 39ο λεπτό, ο Βελλίδης μπλόκαρε το σουτ στην κίνηση που επιχείρησε ο Ρόσα. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή που σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 61ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Νικολιά, ο Κόντε πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Παναιτωλικού. Στο 78ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Χέλκβιστ έστρωσε με το στήθος την μπάλα στον Κόντε, ο οποίος έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μακριά από την εστία του Κυριακίδη. Στο 92ο λεπτό, ο Κυριακίδης απομάκρυνε με δυσκολία το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Λίλα.

Την Τετάρτη με Απόλλωνα Σμύρνης

Στον ΠΑΣ Γιάννινα καλούνται να αφήσουν πίσω τους το ματς με τον Παναιτωλικό, και να στρέψουν την προσοχή τους στην εμβόλιμη αναμέτρηση που ακολουθεί, εντός έδρας, με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δύο ομάδες ήταν να αναμετρηθούν κανονικά πριν δύο εβδομάδες, ωστόσο το παιχνίδι δεν είχε διεξαχθεί λόγω της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού για επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος. Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων, θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα και είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 4 Απριλίου στις 19:30 ώρα Ελλάδας. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο κύριος Παπαδόπουλος από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Αφήστε μια απάντηση