Συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στην αναμέτρηση που διεξήχθη την Τετάρτη, η ομάδα των Ιωαννίνων γνώρισε την ήττα με 0-1. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” στοίχημα πως συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του, καθώς για τέταρτο συνεχόμενο ματς αγνοεί την νίκη. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος, ήταν ο πρώην παίκτης των Ιωαννίνων, Ναδάλες. Ο ΠΑΣ, πριν βρεθεί πίσω στο σκορ, έχασε πέναλτι με τον Κόντε. Με την ήττα της αυτή, η ομάδα των Ιωαννίνων έπεσε στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, ξεκίνησε τον αγώνα με τους Βελλίδη, Γιάκο, Μανθάτη, Τζημόπουλο, Βιδάλ, Μπουκουβάλα, Λίλα, Καρανίκα, Μιχαήλ, Κόντε και Χαλκιαδάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Χέλκβιστ, αντί του Γιάκου, Νικολιάς, αντί του Βιδάλ, και Τσουκάρσκι, στη θέση του Καρανίκα.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 11ο λεπτό από πλευρά Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Στάθης βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Ελμπάζ, ο οποίος έκανε το σουτ, το οποίο τελευταία στιγμή κόντραρε στον Μιχαήλ και κατέληξε σε κόρνερ. Στο 29ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Βιδάλ, ο Κύργιας ανέτρεψε τον Μιχαήλ και ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόντε, ωστόσο ο Χουάντερσον του αρνήθηκε το γκολ, καθώς απομάκρυνε με τα πόδια. Στο 32ο λεπτό, μετά από δυνατή εκτέλεση πλάγιου άουτ του Στάθη, η μπάλα έφτασε στον Ναδάλες, ο οποίος από κοντά σημείωσε το 0-1. Ο Ναδάλες δεν πανηγύρισε τα γκολ που πέτυχε, σεβόμενος τα χρόνια που πέρασε στην ομάδα του ΠΑΣ. Στο 44ο λεπτό, ο Χουάντερσον με δεύτερη προσπάθεια απέκρουσε το μακρινό σουτ του Τζημόπουλου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία του ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, στο 50ο λεπτό, ο Μανθάτης μπήκε στην περιοχή του Απόλλωνα, έκανε το σουτ, όμως ο Χουάντερσον απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 52ο λεπτό, μετά από φάουλ του Ναδάλες, ο Κύργιας πήρε την κεφαλιά, όμως ο Βελλίδης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 58ο λεπτό, το σουτ του Κόντε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 72ο λεπτό, μετά από σέντρα του Κόντε, ο Μανθάτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε, καθώς ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ. Στο 78ο λεπτό, το σουτ του Λίλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Αφήστε μια απάντηση