Εκτός οι Σολτάνι, Ντόλοβατς και Αποστολόπουλος στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” την Λάρισα. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 22 Απριλίου με ώρα έναρξης την 19:00 ώρα Ελλάδας. Διαιτητής του ματς ορίστηκε από την ΕΠΟ να είναι ο κύριος Μάνταλος από τον σύνδεσμο Καβάλας. Ο Καβαλιώτης ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Κούλα, από τον σύνδεσμο Ξάνθης, και τον Γεωργακόπουλο από τον σύνδεσμο Πειραιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ολοκλήρωση της 27ης αγωνιστικής βρίσκεται στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς. Την αγωνιστική που μας πέρασε, η ομάδα των Ιωαννίνων ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ξάνθη με σκορ 3-0. Ο ΠΑΣ το τελευταίο διάστημα θα στοιχηματίζαμε στο ότι πραγματοποιεί μέτριες εώς κακές εμφανίσεις, καθώς έχει να νικήσει από τις 10 Φεβρουαρίου και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, η Λάρισα βρίσκεται στην δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς. Την αγωνιστική που μας πέρασε, η Θεσσαλική ομάδα επικράτησε εντός έδρας του Παναιτωλικού με σκορ 4-2.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 1-1.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καρίμ Σολτάνι, Αλέξη Αποστολόπουλο και Ένες Ντόλοβατς ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ηρακλή Γαρουφαλιά.

Όσον αφορά του Σολτάνι, Αποστολόπουλο και Ντόλοβατς, οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, στην οποία ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Για τον λόγο αυτό, αμφότεροι δύσκολα θα βρεθούν στην αποστολή της ομάδας για το ματς με την Λάρισα.

Επίσης, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ηρακλή Γαρουφαλιά. Ο 25χρονος μέσος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. Για τον λόγο αυτό, δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά την φετινή σεζόν με την φανέλα των Ιωαννίνων. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γαρουφαλιάς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ατρομήτου.

Σκόνδρας… 2020

Την Πέμπτη, 19 Απριλίου, ο Απόστολος Σκόνδρας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα για ακόμη δύο χρόνια. Το τρέχον συμβόλαιο του Σκόνδρα με τον “Άγιαξ της Ηπείρου” ολοκληρώνονταν στο τέλος της χρονιάς, όμως μετά από συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ομάδας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Έλληνας αμυντικός θα έχει ισχύ εώς το καλοκαίρι του 2020.

Αφήστε μια απάντηση