ΠΑΣ για… φίλημα!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague. Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, η ομάδα των Ιωαννίνων στοιχηματίζουμε πως πραγματοποίησε μία από τις καλύτερές της εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν, καθώς επικράτησε εύκολα του Ολυμπιακού με σκορ 3-0. Μάλιστα, ο ΠΑΣ είχε και δύο δοκάρια με τους Μιχαήλ και Νικολιά. Σκόρερ για τον “Άγιαξ της Ηπείρου” ήταν οι Κόντε, Τζημόπουλος και Βιντάλ. Η ολοκλήρωση του τρέχοντος πρωταθλήματος βρήκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του χρησιμοποίησε τους Βελλίδη, Τζημόπουλο, Σκόνδρα, Αποστολόπουλο, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Χαλκιαδάκη, Ντόλοβατς, Νικολιά, Γαρουφαλιά και Κόντε. Στην επανάληψη, στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Βιντάλ, στο 83΄ αντί του Χαλκιαδάκη, ο Μπουκουβάλας, στο 89ο λεπτό στη θέση του Νικολιά, και ο Μπέριος στο 83΄ αντί του Τζημόπουλου.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 3ο λεπτό, όταν ο Βελλίδης απομάκρυνε σε κόρνερ την προβολή του Ανσαριφάντ. Στο 5ο λεπτό, ο Ανσαριφάντ, μετά από σέντρα του Ιγκόρ, έκανε το σουτ με τον Βελλίδη ενστικτωδώς να το απομακρύνει. Στο 12ο λεπτό, η κεφαλιά του Σισέ πέρασε άουτ. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν αυτός που δημιουργούσε ευκαιρίες. Στο 36ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Αποστολόπουλου, ο Σκόνδρας προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 39ο λεπτό, η σέντρα σουτ του Νικολιά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού και στη συνέχεια η κεφαλιά του Κόντε πέρασε άουτ. Στο 43ο λεπτό, ο Κόντε προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Χουτεσιώτη, όμως το σουτ του Ισπανού πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου, σημειώθηκε μόλις στο 48ο λεπτό, με τον Χουτεσιώτη να μπλοκάρει το σουτ του Νικολιά. Στο 54ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Αποστολόπουλου, ο Τζημόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 61ο λεπτό, ο Κόντε σημείωσε ένα από τα πιο όμορφα γκολ της φετινής SuperLeague. Ο Νικολιάς έκανε την σέντρα και ο Κόντε αφού πρώτα κοντρόλαρε την μπάλα, στη συνέχεια με γυριστό σουτ, χωρίς η μπάλα να “σκάσει” στο έδαφος, σημείωσε το 2-0. Το τέρμα του Κόντε ήταν το 14ο του Ισπανού στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 84ο λεπτό, το σουτ του Κόντε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 86ο λεπτό, μετά από φάουλ του Τσικάρσκι, ο Μιχαήλ πήρε την κεφαλιά, ο Σισέ με το γόνατο προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, η οποία χτύπησε δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων την απομάκρυναν. Στο 92ο λεπτό, μετά από υποδειγματική αντεπίθεση του ΠΑΣ, ο Μπουκουβάλας έδωσε έτοιμο γκολ στον Βιντάλ, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Δείτε τα γκολ που σημείωσαν οι παίκτες των Ιωαννίνων

Αφήστε μια απάντηση