Λεό τριετίας στον ΠΑΣ Γιάννινα

Την Τρίτη, 22 Μαΐου, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την τέταρτη καλοκαιρινή του μεταγραφή. Μετά τους Σιόντη, Παμλίδη και Λουκίνα παίκτης των Ιωαννίνων είναι με κάθε επισημότητα ο Ζαν Μπαπτίστ Λεό.

Ο Λεό είναι 22 ετών και κατάγεται από την Γαλλία. Αγωνίζεται, κυρίως, ως κεντρικός επιθετικός, ωστόσο μπορεί με ευκολία να καλύψει όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής. Την τρέχουσα σεζόν, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League, με τον Κισσαμικό. Εκεί σημείωσε οχτώ τέρματα και αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών της κρητικής ομάδας. Μάλιστα, στον Κισσαμικό αγωνίζονταν υπό τις οδηγίες του γιου του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Πετράκη.

Ο Κισσαμικός διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης ύψους 5% σε ενδεχόμενη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος επιθετικός παρουσιάστηκε επίσημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια. Στις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, ευχαρίστησε τον προπονητή της ομάδας, τον πρόεδρο και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος για την ευκαιρία που του έδωσαν να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ομάδα. Ακόμη, έδειξε ανυπόμονος να βρεθεί στην πόλη των Ιωαννίνων και μαζί με τους καινούργιους του συμπαίκτες να ξεκινήσουν την προετοιμασία.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση για την μεταγραφή του Ζαν Μπαπτίστ Λεό

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Μανθάτης

Ο Γιώργος Μανθάτης την τρέχουσα περίοδο αγωνιζόταν ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό. Μετά από εισήγηση του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού, ο νεαρός εξτρέμ επέστρεψε στην ομάδα που ανήκει, καθώς ολοκληρώθηκε και επίσημα ο δανεισμός του.

Την Τρίτη, 22 Μαΐου, το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε και επίσημα τη λύση της συνεργασία του Γιώργου Μανθάτη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι, ο 21χρονος παίκτης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας.

Στις 30 Ιουνίου ξεκινάει η προετοιμασία

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΑΚΙ, όπου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα υποβληθούν, αρχικά, σε εργομετρικές μετρήσεις και στη συνέχεια σε αιματολογικές εξετάσεις. Αυτό θα διαρκέσει δύο ημέρες. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Οι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στα Γιάννενα μέχρι τις 14 του ίδιου μήνα και έπειτα θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή της ομάδας θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο “ΑΒΑΡΙΣ”.

Αφήστε μια απάντηση