Ισόπαλος σε ένα χορταστικό φιλικό ήρθε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την δεύτερή του φιλική αναμέτρηση έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη φορά ήρθε αντιμέτωπος με την Λαμία. Το ματς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιουλίου και έγινε στο Καρπενήσι.

Το θέαμα στοίχημα πως ήταν αρκετά χορταστικό καθώς οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν στα καρέ τους και δημιούργησαν εκατέρωθεν αρκετές ευκαιρίες. Το ματς έληξε με σκορ 2-2 γεγονός που τα μαρτυράει όλα. Μάλιστα αρκετή ήθελαν να μην τελειώσει ποτέ το εν λόγω παιχνίδι. Σκόρερ για την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ο Κόντε, που έπαιξε για πρώτη φορά σε φιλικό, και ο Βιντάλ.

Ο τεχνικός του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Γιάννης Πετράκης, είχε την ευκαιρία για πρώτη φορά να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο όσα έχει στο μυαλό του για την χρονιά που έρχεται. Παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4 – 2 – 3 – 1 και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

Η αρχική του ενδεκάδα αποτελούταν από τους Περιστερίδη, Λιάσο, Μπουκουβάλα, Ντόλοβατς, Λουκίνα, Σκόνδρα, Κακούμπα, Νικολιά, Γώγο, Γιάκο και Κάστρο. Στο δεύτερο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Βελλίδης, Τσικάρσκι, Ξύδας, Σιόντης, Βιντάλ, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Κούζικ, Κόντε, Τζημόπουλος και Λίλα.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η Λαμία στο 14ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Δημούτσος έκανε την σέντρα και ο Βασιλαντωνόπουλος με σουτ σημείωσε το 0-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι παίκτες των Ιωαννίνων παρουσιάστηκαν εμφανώς καλύτερη, είχαν την κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 51ο λεπτό, ο Βιντάλ με ωραίο διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-1. Στο 67ο λεπτό, ο Κόντε με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 2-1. Ωστόσο, στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ασίγκμπα έφερε το ματς στα ίσια και ισοφάρισε σε 2-2.

Στην Ελλάδα ο Καστίγιο

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται από την Δευτέρα 23 Ιουλίου ο Ρουμπίγιο Καστίγιο.

Ο επιθετικός από την Ονδούρα μετέβη απευθείας στο Καρπενήσι, όπου η υπόλοιπη ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της, και εντάχθηκε σε αυτή. Την Τρίτη αναμένεται να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και την επόμενη ημέρα να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο, ο 27χρονος φορ ευχαρίστησε τον Θεό για την ευκαιρία που του δόθηκε να αγωνιστεί στον ΠΑΣ. Θέλει να εκπροσωπήσει την χώρα του στην Ευρώπη και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει βάλει για την σεζόν που έρχεται. Πάντως όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα του είναι δύσκολο να αποχωριστεί από την οικογένειά του και περιμένει πως και πως να έρθει αυτή στα Γιάννενα, τα οποία θεωρεί μία από τις ομορφότερες πόλης.

Αφήστε μια απάντηση