ΠΑΣ Γιάννινα: Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Παναιτωλικού

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τον Παναιτωλικό. Το ματς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Αυγούστου και έλαβε χώρα στην έδρα του ΠΑΣ, στο ΠΕΑΚΙ.

Αυτή ήταν το πρώτο παιχνίδι που οι οπαδοί του “Άγιαξ της Ηπείρου” μπόρεσαν να δούνε από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, το πόσο έτοιμοι είναι οι πιο παλιοί παίκτες αυτής αλλά και το πώς θα δουλέψει την φετινή χρονιά ο προπονητής Γιάννης Πετράκης. Μάλιστα, η είσοδος στις κερκίδες του γηπέδου ήταν ελεύθερη.

Οι ποδοσφαιριστές του κυρίου Πετράκη δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και υπέκυψαν στην ανωτερότητα του Παναιτωλικού, ο οποίος επικράτησε με σκορ 0 – 1. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Ντίας στο 35ο λεπτό.

Ο Έλληνας τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4 – 4 – 2, με το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι το σύστημα που θα κατεβαίνει η ομάδα και στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 10ο λεπτό από πλευράς Παναιτωλικού. Αρχικά, η σέντρα σουτ του Γουίλιαν κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη. Στη συνέχεια ο Ντίας πήρε το ριμπάουντ, έκανε το σουτ σε κενή εστία αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο καθώς αυτό πέρασε άουτ. Ένα λεπτό μετά, ο Βελλίδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Μάνα. Στο 20ο λεπτό, ο Κόντε βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Γιαννακόπουλος, αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε το σουτ του. Στο 35ο λεπτό, ο Γουίλιαν αφού πρώτα πέρασε από τον Μιχαήλ έπειτα έκανε το γύρισμα στον Ντίας και αυτός με δυνατό πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 0-1, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα στοιχηματίζε κανείς πως ισορρόπησε το ματς και έψαχνε το γκολ που θα έφερνε την ισοφάριση. Από την άλλη, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Κ20 με αποτέλεσμα οι παίκτες του να χάσουν τον ρυθμό τους. Οι παίκτες του “Άγιαξ της Ηπείρου” εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός, ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο η ανωτερότητά τους δεν καρποφόρησε. Δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με κύριο εκφραστή τον Κρίζμαν, αλλά ο Γιαννακόπουλος όποτε χρειάστηκε πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε την νίκη για την ομάδα του.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΣ αποτελούταν από τους Βελλίδη, Ντόλοβατς, Λίλα, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Κούζικ, Μιχαήλ, Ξύδας, Τζημόπουλος, Βιντάλ και Κόντε.

Στο δεύτερο μέρος ο κύριος Πετράκης χρησιμοποίησε τους Περιστερίδη, Σιόντη, Πήλιο, Σκόνδρα, Παπαδόπουλο, Νικολιά, Λουκίνα, Λιάσο, Γώγο και Κρίζμαν.

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά, σε φιλικό προετοιμασίας. Αυτή τη φορά το παιχνίδι θα γίνει στο Αγρίνιο με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό.

Αφήστε μια απάντηση