ΠΑΣ Γιάννινα: Τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή των Λίλα και Κούζικ

Άλλη μία δύσκολη αναμέτρηση περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αντιμετωπίζει στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” τον Ολυμπιακό. Αυτή η αναμέτρηση θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση που θα κληθεί να δώσει η ομάδα των Ιωαννίνων εκτός έδρας, καθώς είχε προηγηθεί το ματς με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας. Διαιτητής ορίστηκε να είναι ο κύριος Φώτης Φωτιάδης από το σύνδεσμο Καστοριάς. Ο κύριος Φωτιάδης θα έχει βοηθούς τον κύριο Δημητριάδη από τον ίδιο σύνδεσμο και τον κύριο Ακρίβο από το σύνδεσμο Αθηνών.

Ο ΠΑΣ προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με σκορ 2-0. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε παρουσιαστεί κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε του Λεβαδειακού εντός έδρας με σκορ 1-0.

Στη τελευταία προπόνηση του “Άγιαξ της Ηπείρου” σημειώθηκαν απρόοπτα. Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Πετράκης, είδε τους Όρεστ Κούζικ και Άντι Λίλα να αποχωρούν από αυτή, Αμφότεροι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και δεν έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα αυτής. Η συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής στοίχημα πως θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Επίσης για το συγκεκριμένο αγώνα ο κύριος Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Ξύδα. Ο 21χρονος επιθετικός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα με συνέπεια να μην παίρνει μέρος στις προπονήσεις. Ο νεαρός άσος εκτιμάται ότι θα επιστρέψει σε αυτές μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Έκλεισε Ευαγγέλου, “χαιρέτησε” Κόντε

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι επίσημα ο Στέφανος Ευαγγέλου. Η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει ο παίκτης, για τον δανεισμό του. Αυτός όπως έγινε γνωστό θα είναι διάρκειας δύο ετών. Μάλιστα στο συμβόλαιο που υπέγραψε έχει μπει και ρήτρα αγοράς.

Ο Ευαγγέλου είναι 20 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Μεταγράφει φέτος το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το ρόλο του εκεί με συνέπεια να παραχωρηθεί. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός στόπερ τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με το αριθμό “4” στη πλάτη του.

Δείτε και την επίσημη ανακοίνωση για τον δανεισμό του Στέφανου Ευαγγέλου

Από την άλλη παρελθόν αποτελεί από το ρόστερ του ΠΑΣ ο Πέδρο Κόντε. Ο 30χρονος επιθετικός αποφάσισε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Μπανίγιας, ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Από την πώλησή του, η ομάδα των Ιωαννίνων θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 800.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκεια δύο ετών.

Αφήστε μια απάντηση