ΠΑΣ Γιάννινα: Γεμάτο το απουσιολόγιο στη τελευταία προπόνηση

Στον ΠΑΣ Γιάννινα στοιχηματίζουμε πως θέλουν να αφήσουν πίσω τους το κακό ξεκίνημα και τις άσχημες εμφανίσεις που πραγματοποίησε η ομάδα τις δύο πρώτες αγωνιστικές και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι μετά τη διακοπή.

Για το λόγο αυτό ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Πετράκης, και οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν απτόητοι τις προπονήσεις. Ωστόσο στη τελευταία το απουσιολόγιο ήταν γεμάτο. Απόντες από αυτοί ήταν οι Τσικάρσκι, Λίλα, Κακούμπα, Βελλίδης, Ντόλοβατς και Παμλίδης.

Όσον αφορά τους Άντι Λίλα και Μίτε Τσικάρσκι αμφότεροι έχουν ενσωματωθεί με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Ο πρώτος με την Αλβανία και ο δεύτερος με τα Σκόπια. Και οι δύο θα επιστρέψουν στα Γιάννενα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Επίσης ο Γιώργος Παμλίδης παραμένει στα πιτς καθώς είναι τραυματίας. Ο 24χρονος επιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος όταν αρχίσει ξανά η Super League.

Ο Άλεξ Κακούμπα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του και δεν πήρε μέρος στη τελευταία προπόνηση. Ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Επιπλέον ο Ένες Ντόλοβατς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο πόδι του. Ο 19χρονος Σέρβος μέσος έκανε αρχικά ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια πήγε στο γυμναστήριο όπου έκανε βάρη.

Τέλος από τη προπόνηση απουσίαζε και ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος προπονήθηκε μόνος του. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανυσηχία και τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσει ρυθμούς και θα μπει σταδιακά στις προπονήσεις.

Απών βέβαια ήταν και ο Κωνσταντίνος Περιστερίδης. Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς καθώς έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Όσον αφορά στα της προπόνησης αυτή αρχικά περιελάβανε ασκήσεις αντοχής και παιχνίδια για την κατοχή της μπάλας. Στη συνέχεια ο κύριος Πετράκης έδωσε έμφαση σε ασκήσεις σε περιορισμένο χώρο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους παίκτες να κάνουν τελειώματα.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την Α.Ε Καραϊσκάκης σε φιλική αναμέτρηση. Το ματς όπως έγινε γνωστό θα διεξαχθεί εν τέλει στους “Ζωσιμάδες” και θα ξεκινήσει την ώρα που ήταν καθορισμένη, δηλαδή στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση