ΠΑΣ Γιάννινα: Πρώτη νίκη με υπογραφή Λέο

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενήθηκε στη “Ριζούπολη” από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση και πανυγήρισε τη πρώτη του νίκη αφού επικράτησε της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” με σκορ 1-2. Τα τέρματα της ομάδας των Ιωαννίνων σημείωσαν οι Λέο και Νικολιάς.

Μάλιστα, ο Λεό στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΣ αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης. Ο 22χρονος επιθετικός ήταν μία μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Απόλλωνα και από αυτόν δημιουργήθηκαν οι περισσότερες ευκαιρίες της ομάδας του. Ο νεαρός παίκτης εκτός του γκολ που πέτυχε έδωσε την ασίστ στο δεύτερο τέρμα του Νικολιά.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινής κάρτας του Κάστρο. Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΣ έκανε και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου 13 λεπτά.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 20ο λεπτό όταν ο Βελλίδης απέκρουσε το σουτ του Τριάδη. Λίγα λεπτά αργότερα το σουτ του Μάντζιου κατέληξε άουτ. Στο 33ο λεπτό, ο Χουάντερσον αρχικά απέκρουσε το σουτ του Μυστακίδη, στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Λέο αλλά το σουτ κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ. Στο 40ο λεπτό, μετά από αντεπίθεση του ΠΑΣ, η μπάλα έφτασε στον Νικολιά αυτός διέσχισε αρκετά μέτρα στο γήπεδο, την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Λέο, ο οποίος αφού πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε το σουτ με το εξωτερικό και σημείωσε το 0-1. Με το σκορ αυτό οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η πρώτη φάση του δευτέρου μέρος έγινε στο 59ο λεπτό όταν το σουτ του Τριάδη πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Λέο με εκπληκτική πάσα έβγαλε τον Νικολιά σε θέση τετ α τετ, ο οποίος με τη σειρά του δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 63ο λεπτό, ο Μυστακίδης βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά ο Χουάντερσον απομάκρυνε το σουτ που επιχείρησε σε κόρνερ. Στο 79ο λεπτό, ο Τριάδης έδωσε στον Ελ Χελβέ και αυτός μέσα από την περιοχή με σουτ μείωσε σε 1-2.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Μιχαήλ, Νικολιά, Λίλα, Λέο ( 69΄ Κρίζμαν ), Μπουκουβάλα, Κάστρο, Μυστακίδη ( 80΄ Αθανασιάδη ), Τσικάρσκι, Βιντάλ ( 86΄ Σκόνδρα ) και Τζημόπουλο.

Αφήστε μια απάντηση