Με τις γνωστές απουσίες υποδέχεται τον Άρη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” τον Άρη. Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 20:30 ώρα Ελλάδας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Γρατσάνης από το σύνδεσμο Τρικάλων. Ο Τρικαλινός ρέφερι θα έχει βοηθούς τους Καλαμπόκη και Κολοσιώνη, οι οποίοι είναι αμφότεροι από το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Ευαγγέλου από το σύνδεσμο Αθηνών.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 1-2. Τα τέρματα είχαν σημειώσει οι Νικολιάς και Λέο. Γενικά ο ΠΑΣ έχει μέχρι στιγμής τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, ο Άρης προέρχεται από εντός έδρας νίκη εναντίον του Λεβαδειακού με 2-0. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει το απόλυτο καθώς μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και βρίσκεται στη κορυφή του πρωταθλήματος.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παμλίδη και Περιστερίδη. Αμφότεροι εδώ και καιρό είναι τραυματίες και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Στην τελευταία προπόνηση και οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η επιστροφή του Παμλίδη στην ενεργό δράση αναμένεται να γίνει το επόμενο εικοσαήμερο, ενώ ο Περιστερίδης από την άλλη στοιχηματίζουμε πως δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί τη φετινή χρονιά καθώς έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Επίσης ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κάστρο, ο οποίος στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και είναι τιμωρημένος.

Ο κύριος Πετράκης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με αυτή που είχε στον προηγούμενο αγώνα. Το μόνο που τον προβληματίζει είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Κάστρο.

Τέλος, τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στον 2ο όμιλο και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, τον Ηρακλή και τη Θύελλα Καμαρίου. Αρχικά, θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Στη συνέχεια θα υποδεχθεί τη Θύελλα Καμαρίου και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή. Η πρώτη αγωνιστική θα γίνει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Αφήστε μια απάντηση