ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός με Παναιτωλικό ο Μπουκουβάλας

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 18:15 ώρα Ελλάδας.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον Ατρόμητο με σκορ 1-0. Το πέρας της προηγούμενης αγωνιστικής βρήκε τον ΠΑΣ στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας του Λεβαδειακού με σκορ 2-1. Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς.

Για το ματς του Σαββάτου ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιχάλη Μπουκουβάλα. Ο 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας στο τελευταίο φιλικό της ομάδας του με αντίπαλο την Κέρκυρα αποχώρησε τραυματίας. Σε εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα κερκίδας στο δεξί του χέρι. Αυτό έχει σαν συνέπεια να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες. Ο ίδιος θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με τη Λάρισα.

Από το φιλικό με την Κέρκυρα τραυματίας αποχώρησε και ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο 29χρονος επιθετικός σε μία μονομαχία του έσπασε το δάχτυλό του. Όμως η κατάστασή του στοίχημα πως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανυσηχία και από ότι όλα δείχνουν θα δώσει κανονικά το “παρών” στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο έμπειρος φορ πήρε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ.

Από εκεί και πέρα ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι και Λίλα.

Οι δύο πρώτοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του κυρίου Πετράκη. Μάλιστα αμφότεροι αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα της ομάδας τους.

Ο Λίλα επέστρεψε στα Γιάννενα έπειτα από τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική Αλβανίας. Ο έμπειρος μέσος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και θα βρεθεί στην αποστολή του “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Τελευταίος χρονικά επέστρεψε ο Τσικάρσκι, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τα Σκόπια. Ο ίδιος γυμνάστηκε κανονικά και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του.

Διαιτητής της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό θα είναι ο κύριος Φωτιάς από το σύνδεσμο Πέλλας. Ο ίδιος θα έχει βοηθούς τον Καραγκιζόπουλο από το σύνδεσμο Ημαθίας και τον Νικολακάκη από το σύνδεσμο Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση