Με αρκετά προβλήματα η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα

Το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” προέρχεται από σερί έξι συνεχόμενων αγωνιστικών χωρίς να έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης, με συνέπεια να βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις επτά βαθμούς. Στα συγκεκριμένα ματς ο ΠΑΣ μετράει πέντε ήττες και μόλις μία ισοπαλία. Έχει γνωρίσει την ήττα από Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Λάρισα, Ατρόμητο και Ξάνθη και έχει έρθει ισόπαλος με τη Λαμία.

Πλέον στην ομάδα των Ιωαννίνων στοιχηματίζουμε πως είναι αποφασισμένοι να αναστρέψουν την κακή αγωνιστική τους εικόνα, όπως επίσης και το κλίμα που επικρατεί, και να επαναφέρουν το σύλλογο εκεί που πραγματικά μπορεί να βρεθεί.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, θέλει να εκμεταλλευτεί το διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, λόγω των διεθνών αναμετρήσεων, προκειμένου να εμψυχώσει και να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές του.

Ωστόσο στην τελευταία προπόνηση του “Άγιαξ της Ηπείρου”, ο κύριος Πετράκης είδε συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές του να απουσιάζουν από αυτή. Συγκεκριμένα για διαφορετικούς λόγους δεν έδωσαν το “παρών” σε αυτή οι Τσικάρσκι, Κάστρο, Αθανασιάδης, Μυστακίδης, Λίλα, Κρίζμαν, Νικολιάς, Βιντάλ και Μπουκουβάλας.

Όσον αφορά τους Λίλα και Τσικάρσκι αμφότεροι κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά του συγκροτήματα και ενσωματώθηκαν σε αυτά. Ο Άντι Λίλα θα αντιμετωπίσει με την εθνική ομάδα της Αλβανίας την αντίστοιχη της Σκωτίας για το Nations League. Ο Τσικάρσκι ενσωματώθηκε στην αποστολή της ΠΓΔΜ για τις αναμετρήσεις της με αντιπάλους το Λιχτενστάιν και το Γιβραλτάρ. Αμφότεροι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα Σκόπια. Ο Τσικάρσκι αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα μας την Τρίτη, ενώ ο Λίλα αναμένεται τη Δευτέρα.

Από την άλλη οι Αθανασιάδης, Νικολιάς, Βιντάλ, Μπουκουβάλας, Κρίζμαν και Κάστρο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας. Η κατάσταση των έξι ποδοσφαιριστών δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανυσηχία και όπως όλα δείχνουν ο κύριος Πετράκης θα τους έχει στη διάθεσή του για τον εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Τέλος εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς που έπεται είναι ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι του και συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.

Στα της προπόνησης ο κύριος Πετράκης έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και στην επιθετική τακτική που θέλει να ακολουθούνε οι παίκτες του. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο διπλό και με τελειώματα των φάσεων.

Αφήστε μια απάντηση