ΠΑΣ Γιάννινα: Έκλεισε Μάνο, κοντά σε Σεργκελασβίλι

Την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με σκορ 0-4. Η συντριβή ανάγκασε τη διοίκηση του “Άγιαξ της Ηπείρου” να τρέξει την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και να κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου ο σύλλογος να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Για το λόγο αυτό, η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε την απόκτηση ενός επιθετικού και βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ενός αριστερού μπακ χαφ.Όσον αφορά την απόκτηση του επιθετικού, ο ΠΑΣ με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μάνο. Για την ενίσχυση της αριστερής της πλευράς, η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Λάσα Σεργκελασβίλι.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μάνο. Ο Μάνος είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,79 και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Ο ίδιος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Football League με 27 τέρματα. Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του ήταν ο Ολυμπιακός. Ο Μάνος συμφώνησε σε όλα με τους “Ερυθρόλευκους” και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας. Με τον Ολυμπιακό τη τρέχουσα σεζόν κατέγραψε έξι συμμετοχές και σημείωσε ένα τέρμα. Ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ με συνέπεια να παραχωρηθεί δανεικός.

Ο ΠΑΣ ήρθε σε πλήρη συμφωνία για το δανεισμό του και έτσι ο Μάνος ανήκει και επίσημα στην ομάδα των Ιωαννίνων. Ο νεαρός φορ, αφού πρώτα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στη συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση για τον δανεισμό του Μάνου

Από εκεί και πέρα, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” βρίσκεται αρκετά κοντά στην απόκτηση του Λάσα Σεργκελασβίλι. Πρόκειται για έναν 27χρονο αριστερό μπακ χαφ, ο οποίος κατάγεται από τη Γεωργία. Τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα της Ρίγας, σύλλογο της Λετονίας. Ο ίδιος πριν λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του είναι ο ερχομός του στη χώρα μας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό αναμένεται να γίνει τις προσεχείς ημέρες.

Χωρίς προβλήματα με Ολυμπιακό

Στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζουν την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 17:15 ώρα Ελλάδος.

Για τον αγώνα που ακολουθεί, ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του Μάνου, καθώς κανείς από αυτούς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το σύλλογο των Ιωαννίνων καθώς χρειάζεται επιτακτικά βαθμούς για να “ξεκολλήσει” από την επικίνδυνη ζώνη.

Αφήστε μια απάντηση