ΠΑΣ Γιάννινα: Έφυγε με άδεια χέρια από τη Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Άρη για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” γνώρισε την ήττα με 1-0 με συνέπεια να φύγει με άδεια χέρια από τη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, παρέταξε την ομάδα του με πολυπρόσωπη άμυνα προκειμένου να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και κυρίως στις στημένες φάσεις. Με τον τρόπο αυτό, οι ποδοσφαιριστές του δημιούργησαν ευκαιρίες, κυρίως με κεφαλιές, όμως τις σπατάλησαν και σε μία αδράνεια των αμυντικών στο 76ο λεπτό γνώρισαν την ήττα.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης σημειώθηκε στο 20ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σεργκελασβίλι, ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά από κοντινή απόσταση, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Κουέστα, την απομάκρυνε. Στο 30ο λεπτό ο Γκαρσία έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης σε διπλό χρόνο μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 34ο λεπτό το σουτ του Λάρσον πέρασε πάνω από την εστία του Βελλίδη. Στο 35ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Νικολιά, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Με το σκορ στο 0-0 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 55ο λεπτό όταν ο Γκαρσία από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης με τις γροθιές το απομάκρυνε. Στη συνέχεια της φάσης, μετά από σέντρα του Μπάσα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Βελλίδης με τα ακροδάχτυλα την απομάκρυνε σε κόρνερ. στο 59ο λεπτό ο Βελλίδης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε ο Σιώπης. Στο 74ο λεπτό ο Γκαρσία από κοντινή απόσταση έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης με υπερένταση το έδιωξε. Στο 75ο λεπτό μετά από φάουλ του Σεργκελασβίλι, ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία. Στο 76ο λεπτό ο Μαρτίνες έκανε το σουτ, ο Βελλίδης το απομάκρυνε όμως στη συνέχεια της φάσης ο Γκαρσία πήρε το ριμπάουντ και με σουτ πέτυχε το 1-0.

Ο κύριος Πετράκης χρησιμοποίησε τους Βελλίδη, Σκόνδρα, Γιάκο ( 72΄ Βιντάλ ), Τζημόπουλο, Μπουκουβάλα, Μάνο ( 87΄ Λέο ), Σεργκελασβίλι, Κάστρο, Λίλα ( 82΄ Παμλίδη ), Νικολιά και Αθανασιάδη.

Αφήστε μια απάντηση