ΠΑΣ Γιάννινα: Με Μιχαήλ και Σιόντη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η συνάντηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον Άρη με σκορ 1-0. Η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, καθώς είναι στην 14η θέση με 17 βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος εκτός έδρας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό με σκορ 0-0. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 28 πόντους.

Την αναμέτρηση του Σαββάτου θα διευθύνει ο κύριος Κομίνης από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας. Ο κύριος Κομίνης θα έχει βοηθούς τον Καλαμπόκη από το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας και τον Κωνσταντόπουλο από το σύνδεσμο Κορινθίας. Τέταρτος θα είναι ο Κουτσιαύτης από την Άρτα.

Ο αγώνας που ακολουθεί είναι κομβικής σημασίας για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επιδιώκει μόνο τη νίκη προκειμένου να ανασάνει βαθμολογικά και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ευτύχημα για τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, στοίχημα πως αποτελεί το γεγονός ότι μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Αλέξη Μιχαήλ όσο και στον Στέφανο Σιόντη.

Όσον αφορά τον Αλέξη Μιχαήλ, ο αρχηγός του ΠΑΣ δεν έδωσε το παρών στο ματς με τον Άρη καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στο πόδι του. Ωστόσο, ο 32χρονος έμπειρος κεντρικός αμυντικός δείχνει πως το ξεπέρασε και πήρε κανονικά μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης. Ο ίδιος υπολογίζεται θα βρεθεί στην αποστολή και όπως όλα δείχνουν θα είναι και στους έντεκα που θα ξεκινήσουν τον αγώνα.

Επίσης, ευχάριστα ήταν τα νέα σε ότι αφορά την κατάσταση και το Στέφανου Σιόντη. Ο 31χρονος μέσος ξεπέρασε και αυτός το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά. Ο Σιόντης θα δώσει το παρών στην αποστολή αλλά θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσει το ματς.

Από εκεί και πέρα, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μίτε Τσικάρσκι, Ντούσαν Πάντελιτς, Γιώργου Ξύδα και Γιώργου Παμλίδη. Οι τρεις πρώτοι συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούνε και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Παμλίδης από την άλλη αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και αποχώρησε. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 25χρονος φορ συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου ο Άντι Λίλα. Τέλος ο Αθανασιάδης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και ο κύριος Πετράκης αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στα ματς με Παναιτωλικό και Ξάνθη.

Αφήστε μια απάντηση