ΠΑΣ Γιάννινα: Πληγώθηκε στις αρχές των ημιχρόνων

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δέχθηκε από ένα τέρμα στις αρχές και των δύο ημιχρόνων, με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα με σκορ 0-2.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να μένουν πίσω στο σκορ με το καλημέρα. Στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν, δημιούργησαν ευκαιρίες, τις οποίες όμως σπατάλησαν. Με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα των Ιωαννίνων δέχθηκε δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά σε εκείνο το σημείο μπήκαν τίτλοι τέλους σε ότι αφορούσε την υπόθεση νίκης.

Όσον αφορά την εξέλιξη της συνάντησης, στην πρώτη φάση της αναμέτρησης ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δέχθηκε γκολ. Συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες, ο Κουλούρης βρέθηκε αφύλαχτος στη μικρή περιοχή και με προβολή σημείωσε το 0-1. Στο 20ο λεπτό ο Μέγιερι απέκρουσε το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Κάστρο, στη συνέχεια της φάσης ο Αθανασιάδης πήρε το ριμπάουντ, έκανε το σουτ από ευνοϊκή θέση αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 21ο λεπτό ο Μάνος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Μέγιερι με τα πόδια το απομάκρυνε. Στο 29ο λεπτό ο Σάκιτς έδωσε έτοιμο γκολ στον Κουλούρη, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε πάνω από την εστία του ΠΑΣ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από μακρινή μεταβίβαση ο Μάνος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ αλλά ο Μέγιερι το απέκρουσε. Με τον “Άγιαξ της Ηπείρου” να βρίσκεται πίσω στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης, η ομάδα των Ιωαννίνων δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό ο Χατζηισαΐας μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, έκανε το γύρισμα και ο Ουάρντα με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2. Στο 63ο λεπτό ο Βελλίδης μπλόκαρε το σουτ του Σάκιτς. Στο 75ο λεπτό μετά από σέντρα του Γιάκου, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε μακριά από την αντίπαλη εστία. Στο 79ο λεπτό ο Μπρούνο τροφοδότησε τον Κουλούρη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 81ο λεπτό το σουτ του Ενσικουλού πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 89ο λεπτό ο Πάντελιτς έδωσε στον Μάνο, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Μέγιερι το απέκρουσε.

Ο κύριος Πετράκης χρησιμοποίησε τους Βελλίδη, Τζημόπουλο, Βιντάλ ( 68΄ Πάντελιτς ), Νικολιά, Μπουκουβάλα, Λίλα, Κάστρο ( 71΄ Λέο ), Μιχαήλ, Γιάκο, Αθανασιάδη και Μάνο.

Αφήστε μια απάντηση