ΠΑΣ Γιάννινα: Ξέμεινε από δυνάμεις και έφυγε με άδεια χέρια από το Αγρίνιο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό στο ματς που έριξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. O “Άγιαξ της Ηπείρου” ξέμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο με συνέπεια να φύγει με άδεια χέρια από την αναμέτρηση, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και από τα πρώτα λεπτά του ματς να παίρνουν τα ηνία του παιχνιδιού. Οι παίκτες του δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου στο πρώτο μέρος, αντίθετα δημιούργησαν αρκετές κλασικές φάσεις, όμως τις σπατάλησαν.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του ξέμειναν από δυνάμεις και έδωσαν στον αντίπαλο αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είχε σαν συνέπεια να μείνουν πίσω στο σκορ. Ο κύριος Πετράκης εξαιτίας, των πολλών απουσιών, δεν κατάφερε να αλλάξει τη ροή της συνάντησης και να φρεσκάρει την ομάδα του, η οποία γνώρισε την ήττα και εξακολουθεί να βρίσκεται στη επικίνδυνη ζώνη.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης σημειώθηκε στο 17ο λεπτό όταν μετά από γύρισμα του Μοράρ, η μπάλα έφτασε στον Μάζουρεκ, ο οποίος όμως δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε. Στο 32ο λεπτό ο  Νικολιάς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Παπαδόπουλος, το απομάκρυνε με τα πόδια. Στο 37ο λεπτό μετά από γύρισμα του Σεργκελασβίλι, ο Νικολιάς έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος με εντυπωσιακή επέμβαση το απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 44ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Μάνος από ευνοϊκή θέση έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 47ο λεπτό όταν μετά από γύρισμα του Νικολιά, ο Βιντάλ έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Παπαδόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα, έπειτα από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μιχάι, ο οποίος από κοντινή απόσταση επιχείρησε το σουτ αλλά ο Νεοφύτου με τα πόδια το απέκρουσε. Στο 57ο λεπτό, ο Νεοφύτου εκτινάχθηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αμαράλ από πλάγια θέση. Στο 62ο λεπτό μετά από σέντρα του Γκούγκα, ο Μάζουρεκ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ. Στο 79ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Πάολο, ο Άργκους νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

Ο κύριος Πετράκης χρησιμοποίησε τους Νεοφύτου, Κάστρο, Μιχαήλ ( 84΄ Ξύδα ), Μπουκουβάλα, Σεργκελασβίλι, Λέο ( 77΄ Νάουμετς ), Κάργα, Μάνο, Σκόνδρα, Βιντάλ ( 76΄ Πάντελιτς ) και Νικολιά.

Αφήστε μια απάντηση