ΠΑΣ Γιάννινα: Όλα μηδέν στους Ζωσιμάδες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τη Ξάνθη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Σε ένα ματς που το οποίο στοιχηματίζουμε πως θα ξεχασθεί γρήγορα ο ΠΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αναζητούσε τη νίκη προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο έφυγε από την αναμέτρηση με τον ένα βαθμό. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν σαν ήττα για την ομάδα των Ιωαννίνων, αφού το φάσμα του υποβιβασμού είναι προ των πυλών.

Πάντως, στον ΠΑΣ έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα, μιας και θεωρούν ότι αδικήθηκαν κατάφορα. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 τόνισε ότι καταντάει αστείο, μάλιστα φτάνει μέχρι και τα όρια του γραφικού, αυτό που συμβαίνει με τις εις βάρος διαιτητικές αποφάσεις κατά της ομάδας. Επίσης θεωρούν ότι ο διαιτητής με τις αποφάσεις του δεν άφησε τον ΠΑΣ να πάρει αυτό που μπορούσε και δικαιούταν στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που επιθυμούνε στον “Άγιαξ της Ηπείρου” είναι κάθε παιχνίδι που ακολουθεί να παίζεται επί ίσοις όροι και να μην ευνοείται αλλά ούτε να αδικείται οποιαδήποτε ομάδα.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης σημειώθηκε στο 19ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σεργκελασβίλι, ο Λέο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, έπειτα από σέντρα του Γιάκου, ο Μάνος έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 31ο λεπτό μετά από κόρνερ του Σεργκελασβίλι, η κεφαλιά του Σκόνδρα δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Ζίβκοβιτς. Στο 45ο λεπτό η προβολή του Γέντρισεκ πέρασε παράλληλα από την εστία του Νεόφυτου και κατέληξε άουτ. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη ευκαιρία της επανάληψης έγινε 46ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Γιάκος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 56ο λεπτό ο Μπαριέντος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ αλλά ο Νεοφύτου το απομάκρυνε. Στο 67ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς έδιωξε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σεργκελασβίλι από μακρινή απόσταση. Στο 75ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το απευθείας φάουλ του Σεργκελασβίλι. Στο 87ο λεπτό ο Σεργκελασβίλι με τον γνωστό τρόπο, δηλαδή με απευθείας χτύπημα φάουλ, έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, χρησιμοποίησε τους Νεοφύτου, Κάργα, Λέο ( 72΄ Ξύδα ), Μπουκουβάλα, Κάστρο, Σκόνδρα ( 69΄ Τζημόπουλο ), Νικολιά, Σεργκελασβίλι, Γιάκο ( 63΄ Πάντελιτς ), Μάνο και Μιχαήλ.

Αφήστε μια απάντηση