ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Τζημόπουλο στον… τελικό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” την Λάρισα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η συνάντηση μεταξύ των δύο συλλόγων θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου και η σέντρα της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κύριος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου. Ο κύριος Σιδηρόπουλος θα έχει βοηθούς τον Δημητριάδη από τον σύνδεσμο Μακεδονίας και τον Κωσταρά από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος θα είναι ο Μανούχος από την Αργολίδα.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε αναδείχθηκε ισόπαλος εκτός έδρας με αντίπαλο την Λαμία με σκορ 1-1. Ο ΠΑΣ παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να αντιδράσει και χάρη σε τέρμα του Κάστρο να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Το πέρας της αγωνιστικής βρήκε την ομάδα των Ιωαννίνων στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 πόντους.

Στην αντίπερα όχθη, η Λάρισα την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας του Λεβαδειακού με σκορ 2-0. Η θεσσαλική ομάδα βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με 26 πόντους.

Ο αγώνας που ακολουθεί έχει τον χαρακτήρα τελικού για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς χρειάζεται αποκλειστικά την νίκη προκειμένου να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής, από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτόν στον βαθμολογικό πίνακα, και να συνεχίζει να ελπίζει για την απευθείας παραμονή του.

Ωστόσο για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου, ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Θεμιστοκλή Τζημόπουλου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός στην αναμέτρηση με την Λαμία συμπλήρωσε κάρτες με αποτέλεσμα να πρέπει να απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα παιχνίδια. Ο κύριος Πετράκης αποφάσισε ο 34χρονος στόπερ να εκτίσει την ποινή του στις αναμετρήσεις με Λάρισα και Αστέρα Τρίπολης.

Αντίθετα ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων θα έχει στην διάθεσή του τόσο τον Αλέξη Μιχαήλ όσο και τον Γιώργο Παμλίδη.

Όσον αφορά τον Μιχαήλ, ο αρχηγός του “Άγιαξ της Ηπείρου” εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με την Λαμία και υπολογίζεται κανονικά. Ακόμη, ο Γιώργος Παμλίδης πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης, έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του τεχνικού του.

Από εκεί και πέρα, οι Σιόντης, Σεργκελασβίλι, Κρίζμαν και Ξύδας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και θα στοιχηματίζαμε πως η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Από την άλλη ο Δημήτρης Μάνος, παρά το γεγονός ότι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στην αποστολή.

Αφήστε μια απάντηση