Τα έκανε… μαντάρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” όλοι θα στοιχημάτιζαν πως παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-0 και να μπει σε περαιτέρω μπελάδες.

Η ομάδα των Ιωαννίνων αναζητούσε την νίκη ή ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρήσει την διαφορά της από τον ΟΦΗ προκειμένου να συνεχίσει στο κυνήγι της απευθείας παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

Ωστόσο ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Πετράκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του για ακόμη έναν αγώνα να πραγματοποιούν μέτρια έως κακή εμφάνιση, να μην μπορούν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους με συνέπεια να μην δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ και να γίνονται… έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων τους.

Πλέον ο ΠΑΣ βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και θα δώσει μεγάλο αγώνα για την παραμονή του στα μεγάλα σαλόνια, μιας και ο ΟΦΗ μείωσε στον έναν βαθμό την απόσταση μαζί του.

Όσον αφορά την  εξέλιξη της συνάντησης, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στο 8ο λεπτό όταν ο Βελλίδης μπλόκαρε το σουτ του Βαζ από ευνοϊκή θέση. Στο 15ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπράουν, η μπάλα έφτασε στον Κοροβέση, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 20ο λεπτό μετά από γέμισμα του Φερέιρα, ο Βαζ αφού πρώτα έκανε εξαιρετικό κοντρόλ, στην συνέχεια με σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε σημείωσε το 1-0. Στο 37ο λεπτό η κεφαλιά του Τζημόπουλου από κοντινή θέση πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 45ο λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φερέιρα πέρασε πάνω από την εστία του Βελλίδη. Με τον ΠΑΣ να βρίσκεται πίσω στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη ευκαιρία της επανάληψης έγινε στο 54ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Γιακουμάκη δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Βελλίδη. Στο 68ο λεπτό ο Βελλίδης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Βαζ από πλάγια θέση. Στο 92ο λεπτό το σουτ του Βουό από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Ο κύριος Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Μιχαήλ, Νικολιά, Μπουκουβάλα ( 79΄ Αποστολόπουλο ), Σκόνδρα, Πάντελιτς, Σεργκελασβίλι, Τζημόπουλο, Γιάκο ( 55΄ Παμλίδη ), Αθανασιάδη ( 75΄ Μάνο ) και Κρίζμαν.

Αφήστε μια απάντηση