Οι ελπίδες για σωτηρία έλαβαν τέλος στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε καταθέσει προσφυγή και ζητούσε την ακύρωση της επικύρωσης της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Super League αλλά και την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δεν υπέγραψε την τελική βαθμολογία και αναζητούσε τρόπους προκειμένου η ομάδα να μην υποβιβαστεί στην δεύτερη εθνική κατηγορία. Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Χριστοβασίλης, εμφανιζόταν αισιόδοξος ότι ο σύλλογος θα κερδίσει την προσφυγή και δεν θα πέσει κατηγορία.

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ συνεδρίασε για να εκδικάσει την προσφυγή του ΠΑΣ. Τα αποτελέσματα της συνεδρίασης στοίχημα πως δεν ήταν αυτά που περίμεναν να ακούσουν στην ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η ένστασή τους απορρίφθηκε.

Αυτή η απόφαση οδηγεί πλέον οριστικά τον ΠΑΣ Γιάννινα στον υποβιβασμό του και στην συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 τη νέα χρονιά. Έτσι οι ελπίδες για την σωτηρία έλαβαν άδοξα τέλος και η αισιοδοξία του προέδρου δεν επιβεβαιώθηκε.

Από την στιγμή που απορρίφθηκε η ένσταση, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” μετά από οκτώ χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια, αποχαιρετάει την μεγάλη κατηγορία.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του ΠΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον της Super League για την εκδίκαση της προσφυγής. Μάλιστα άφησε υπονοούμενα ότι παρά το γεγονός που κρινόταν η συνέχεια των εθνικών πρωταθλημάτων, το θέμα δεν καλύφθηκε με την πρέπουσα προσοχή από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Παπαδόπουλος σε πρώτο πλάνο

Από την στιγμή που ο ΠΑΣ δεν δικαιώθηκε, και η ομάδα την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2, ο σύλλογος ξεκινάει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας χρονιάς.

Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης αποτελεί η πρόσληψη νέου προπονητή. Μετά την αποχώρηση του κυρίου Γιάννη Πετράκη, από την τεχνική ηγεσία της ομάδας έπειτα από 5,5 χρόνια, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” βρίσκεται στην αναζήτηση νέου “στρατηγού”.

Στον ΠΑΣ έχουν προταθεί αρκετοί προπονητές, όμως η διοίκηση φέρεται πως έχει βρει τον εκλεκτό. Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι βασικός υποψήφιος για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του κυρίου Πετράκη.

Ο Παπαδόπουλος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έμεινε ελεύθερος. Το ερχόμενο διάστημα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας των Ιωαννίνων προκειμένου να προχωρήσουν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και να κλείσει η τελική συμφωνία. Ο κύριος Παπαδόπουλος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση