Αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Κρίζμαν στον ΠΑΣ Γιάννινα

Από την στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας, η ομάδα αναμένεται να προβεί σε ριζικές αλλαγές. Αρκετοί παίκτες αποτελούν παρελθόν και ακόμα περισσότεροι αναμένεται το ερχόμενο διάστημα να περάσουν την πόρτα της εξόδου.

Στον “Άγιαξ της Ηπείρου” θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ και η διοίκηση έχει πάρει την απόφαση να κρατήσει στο ρόστερ ελάχιστους από τους νυν ποδοσφαιριστές της, με την προϋπόθεση πάντα ότι αυτοί θα δεχτούν “κούρεμα” στο συμβόλαιό τους.

Ένας από τους παίκτες που επιθυμεί η ομάδα των Ιωαννίνων την παραμονή του και δείχνει αποφασισμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου αυτός να μείνει στον σύλλογο είναι ο Σάντι Κρίζμαν.

Ο Κρίζμαν έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ για ακόμη ένα χρόνο. Πριν λίγο διάστημα είχε συνάντηση με την διοίκηση ώστε να ξεκαθαριστεί το μέλλον της συνεργασίας τους. Η συνάντηση στοίχημα πως έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και οι άνθρωποι της διοίκηση τον ενημέρωσαν ότι στο συμβόλαιό του δεν θα υπάρξει μείωση αποδοχών.

Επίσης του ανέφεραν ότι σε περίπτωση που παραμείνει θα έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα και παράλληλα θα αποτελέσει έναν εκ των αρχηγών την νέα χρονιά.

Από την πλευρά του, ο 29χρονος φορ είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ και να αγωνιστεί σε ομάδα της Super League. Ωστόσο μετά την τελευταία συνάντηση που είχε, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν και οι πιθανότητες να μείνει στον σύλλογο έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Σε περίπτωση που στο άμεσο μέλλον δε φτάσει κάποια πρόταση στα χέρια του από ομάδα της πρώτης κατηγορίας, τότε ο Κροάτης επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στα Γιάννενα.

Από την στιγμή που δεν θα υπάρξει μείωση στις ετήσιες απολαβές του, ο Κρίζμαν εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα μείνει στην ομάδα και θα αποτελέσει τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη στην προσπάθεια που θα γίνει για την άμεση επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

Από εκεί και πέρα, ο Στέφανος Αθανασιάδης αναμένεται σύντομα να περάσει την πόρτα της εξόδου. Όπως όλα δείχνουν το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί και το ερχόμενο διάστημα θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν.

Τέλος εξαιρετικά δύσκολη φαντάζει και η παραμονή του Άντι Λίλα. Σε περίπτωση που 33χρονος δεν δεχθεί μείωση στις απολαβές του τότε θα χαιρετήσει τον σύλλογο.

Αφήστε μια απάντηση