ΠΑΣ Γιάννινα: Αποχώρησε ο αρχηγός, έρχεται ο Γιαννίκογλου

Υποστολή σημαίας και επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον 15 χρόνια ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας, Αλέξη Μιχαήλ.

Η ομάδα των Ιωαννίνων αποχαιρέτησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο την σημαία και αρχηγό του συλλόγου και τόνισε ότι το ραντεβού τους θα ανανεωθεί στο μέλλον από άλλο πόστο.

Ο Μιχαήλ αποτέλεσε τον πυλώνα, ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια και πάντα στις δύσκολες καταστάσεις που βίωνε η ομάδα φώναζε παρών. Ωστόσο το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και ο έμπειρος στόπερ μετά από πολλά χρόνια αποτελεί παρελθόν και βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1969 με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την λύση του συμβολαίου του 33χρονου κεντρικού αμυντικού, η οποία έγινε κοινή συναινέσει. Τον ευχαρίστησε για τα μέγιστα που πρόσφερε τα 15 χρόνια στην ομάδα, τον εξαίσιο χαρακτήρα του αλλά και τον επαγγελματισμό του. Επίσης ανέφερε ότι θα μείνει στην ιστορία για το πρώτο γκολ του ΠΑΣ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση κλείνει με την φράση “Δεν θα πούμε αντίο αλλά Εις το επανιδείν, γιατί από το σπίτι του δεν έφυγε κανείς” (δείτε και την επίσημη ανακοίνωση).

Ο 33χρονος στόπερ καθ’ όλη την δεκαπενταετή του πορεία στην ομάδα, πήρε μέρος συνολικά σε 306 συμμετοχές, σημείωσε 15 τέρματα και τα τελευταία χρόνια φορούσε το περιβραχιόνιο.

Ο ίδιος τίμησε και με το παραπάνω την φανέλα του συλλόγου, όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Πλέον ο Μιχαήλ βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ομάδας και ήδη η Λαμία και η Λάρισα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Τον ίδιο δρόμο με αυτόν του Μιχαήλ, αναμένεται να ακολουθήσει ακόμη ένας “παλιός” της ομάδας. Συγκεκριμένα ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος δεν υπολογίζεται για την νέα χρονιά και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται κοντά στην πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή. Ο λόγος για τον Μάκη Γιαννίκογλου.

Ο Γιαννίκογλου πριν λίγο καιρό έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και έμεινε ελεύθερος. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ερχόμενο διάστημα ο 26χρονος τερματοφύλακας θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας κίπερ μετά από δύο χρόνια θα επιστρέψει στην ομάδα που αναδείχθηκε. Ο ίδιος υπερασπίστηκε την εστία του ΠΑΣ την σεζόν 2016-17 και κατέγραψε οκτώ συμμετοχές. Με την έλευσή του δύσκολα θα παραμείνει ο Νεοφύτου, ο οποίος θα επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ.

Η μεταγραφή του Γιαννίκογλου θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθεί το θέμα με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Όσον αφορά αυτό το κομμάτι, ο Μιχάλης Γρηγορίου απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα των Ιωαννίνων.

Αφήστε μια απάντηση