Ένας ήρθε, δύο αποχώρησαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι προσθαφαιρέσεις συνεχίζονται στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ανακοίνωσε την έλευση ενός ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα αποχαιρέτησε δύο παίκτες του.  Η ομάδα των Ιωαννίνων υποδέχθηκε τον Μάκη Γιαννίκογλου, ενώ χαιρέτησε τους Γιάννη Κάργα και Νεοφύτου Μιχαήλ.

Ο Μάκης Γιαννίκογλου αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη του ΠΑΣ ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Γιαννίκογλου μετά από δύο χρόνια απουσίας του από τα Γιάννενα επέστρεψε στην ομάδα που αγαπήθηκε και αγάπησε, καθώς έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο είναι διάρκειας δύο ετών.

Ο ίδιος είναι πλέον 26 ετών και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ομόνοια Λευκωσίας του 2011. Εκεί παρέμεινε για τρία χρόνια και στην συνέχεια αποκτήθηκε από την Καβάλα και έπαιξε στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας. Την σεζόν 2014-15 υπερασπίστηκε την εστία του Φωκικού. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Ηρακλής, στον οποίο έμεινε δύο χρόνια. Έπειτα ακολούθησε η παρουσία τους στον ΠΑΣ. Την σεζόν 2018-19 υπέγραψε στην ΑΕΚ. Πριν λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και έμεινε ελεύθερος.

Ο ίδιος εδώ και καιρό τα είχε βρει σε όλα με τον ΠΑΣ και το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί και επίσημα η επιστροφή του ήταν να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα και να περάσει τα ιατρικά τεστ.

Ο Γιαννίκογλου αφού πρώτα πέρασε τις καθιερωμένες εξετάσεις με επιτυχία, στην συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ. (δείτε την επίσημη ανακοίνωση).

Από εκεί και πέρα, παρελθόν “Άγιαξ της Ηπείρου” αποτελούν οι Γιάννης Κάργας και Νεοφύτου Μιχαήλ.

Ο πρώτος έλυσε την συνεργασίας του με τον ΠΑΣ και έμεινε ελεύθερος. Ο Κάργας δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με την Λέφσκι Σόφιας. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός μετά το σύντομο πέρασμά του από τον ΠΑΣ αποφάσισε να μετακομίσει εκ νέου στο εξωτερικό. Ο Έλληνας στόπερ παρά το γεγονός ότι παρέμεινε μόλις έξι μήνες, ήταν από τους ελάχιστους που ξεχώρισαν και κατάφεραν να διακριθούν.

Τέλος, ο Νεοφύτου Μιχαήλ επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα ενεργοποίησε τον όρο διακοπής του δανεισμού που υπήρχε στο συμβόλαιό του και ο νεαρός γκολκίπερ επέστρεψε στον σύλλογο που ανήκει. Μετά την αποχώρησή του, θεωρείται βέβαιο ότι ο ΠΑΣ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη κίπερ.

Στον ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα, ο 25χρονος τερματοφύλακας υπερασπίστηκε την γιαννιώτικη εστία συνολικά εννέα φορές.

Αφήστε μια απάντηση