ΠΑΣ Γιάννινα: Στην πόρτα της εξόδου ο Αποστολόπουλος

Από την στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, η ομάδα θα προβεί σε ριζικές αλλαγές. Από τον “Άγιαξ της Ηπείρου” αναμένεται να αποχωρήσει η πλειοψηφία του ρόστερ, καθώς στόχος της διοίκησης είναι η παραμονή παικτών που μετριούνται στα δάχτυλα του των δύο χεριών.

Ήδη την πόρτα της εξόδου έχουν αντικρίσει αρκετοί παίκτες. Ένας ακόμη που αναμένεται το ερχόμενο διάστημα να αποτελέσει παρελθόν και να λύσει το συμβόλαιό του είναι ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.

Ο Αποστολόπουλος παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο, εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει σύντομα θα αποχωρήσει από τις τάξεις του συλλόγου των Ιωαννίνων.

Ο 27χρονος δεξιός οπισθοφύλακας τις επόμενες ημέρες θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η λύση του συμβολαίου του. Όπως όλα δείχνουν ο μπακ από την Ζάκυνθο μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.

Ο Αποστολόπουλος μεταγράφηκε στα Γιάννενα την σεζόν 2017-18. Ο ΠΑΣ τότε τον είχε αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή από τον Πλατανιά. Στην διετή του παρουσία πήρε μέρος συνολικά σε 34 αναμετρήσεις και μοίρασε τρεις ασίστ.

Την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League, μοίρασε δύο ασίστ και είδε δύο φορές την κίτρινη κάρτα.

Από εκεί και πέρα, όλα έδειχναν ότι τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες τα πράγματα στοίχημα πως άλλαξαν, καθώς η διοίκηση πήρε την απόφαση να παραμείνει στον σύλλογο και να τον βοηθήσει στην επάνοδό του στην μεγάλη κατηγορία. Σημαντικό ρόλο στην παραμονή του έπαιξε η απόφαση του νέου προπονητή του ΠΑΣ, Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος θεωρεί ότι ο 32χρονος μπακ έχει τις δυνατότητες και την εμπειρία να βοηθήσει τον σύλλογο.

Τέλος, ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα των Ιωαννίνων και μετά από εννέα χρόνια βρισκόταν στην αναζήτηση νέας στέγης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν άργησε πολύ να βρει την επόμενη ομάδα, μιας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην Κορώνα Κίελτσε. Το ερχόμενο διάστημα θα μεταβεί στην Πολωνία προκειμένου να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα είναι διάρκειας δύο ετών.

Αφήστε μια απάντηση