Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ο Καρτάλης

Το τελευταίο διάστημα, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε στρέψει την προσοχή του στην απόκτηση αριστερού οπισθοφύλακα. Ο τεχνικός της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκος, εξέταζε αρκετούς ποδοσφαιριστές και είχε καταλήξει στον εκλεκτό για το αριστερό άκρο. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Καρτάλη, ο οποίος βρισκόταν στην κορυφή της μεταγραφική λίστας και αποτελεί επίσημα ποδοσφαιριστή του “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Όσον αφορά τον Καρτάλη πρόκειται για έναν 24χρονο Έλληνα, ο οποίος όμως γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Νυρεμβέργη. Έχει ύψος 1,80 και εκτός από αριστερός μπακ μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Την σεζόν που μας πέρασε φορούσε την φανέλα της Τσβίκαου και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας της Γερμανίας. Με την Τσβίκαου κατέγραψε συνολικά 25 συμμετοχές και μοίρασε μία ασίστ. Στο παρελθόν έχει περάσει από την δεύτερη ομάδα της Γκρόιτερ Φιρτ και την Άαλεν.

Ο νεαρός μπακ αποτελεί προσωπική επιλογή του κυρίου Γιαννίκου και πριν από λίγες ημέρες πέρασε από τα γραφεία του ΠΑΣ που και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Ο ίδιος θα αγωνίζεται με την φανέλα με τον “Ταύρο” για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος από το γεγονός που επέστρεψε στην χώρα μας και θα αγωνιστεί σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες. Ευχαρίστησε την διοίκηση για την ευκαιρία που του έδωσε και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Χρηστοβασίλη αλλά και τον τεχνικό κύριο Γιαννίκο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Υπογράμμισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου ο σύλλογος να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει. (δείτε και την επίσημη ανακοίνωση)

Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την πρόσληψη του Ιωάννη Ντουρουντό στην θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης. Ο κύριος Ντουρουντός στο παρελθόν έχει δουλέψει στον Ολυμπιακό, στην Αλ Σαμπάμπ, στον Λεβαδειακό, στον Απόλλωνα Λεμεσού, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον Πανιώνιο, στην Σκόντα Ξάνθη, στον Παναιτωλικό και στον Πανθρακικό. Ο ίδιος είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Φυσιολογία και στην Βιοχημεία της Άσκησης.

Αφήστε μια απάντηση