Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησαν οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε. Οι ποδοσφαιριστές του “Άγιαξ της Ηπείρου” αφού πρώτα πέρασαν τα καθιερωμένα εργομετρικά και ιατρικά τεστ έδωσαν το παρών στην πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας χρονιάς και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό το βλέμμα του καινούργιου προπονητή του συλλόγου, Αργύρη Γιαννίκη.

Ωστόσο η πρώτη προπόνηση δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς ο κύριος Γιαννίκης είδε τον Λάσα Σεργκελασβίλι να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι του και να αποχωρεί. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, ο Γεωργιανός αριστερός οπισθοφύλακας είχε υποστεί ρήξη έσω πλάγιο μηνίσκου. Εφόσον οι πρώτες εκτιμήσεις επαληθευόταν τότε ο 27χρονος μπακ θα έμενε εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα.

Την επόμενη ημέρα, ο Σεργκελασβίλι υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν αποθαρρυντικά διότι ο τραυματισμός του αποδείχθηκε αρκετά πιο σοβαρός. Συγκεκριμένα έδειξαν ότι εν τέλει έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Αυτό συνεπάγεται ότι το ερχόμενο διάστημα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Γολγοθάς του Σεργκελασβίλι ξεκινάει και ο ΠΑΣ θα χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα έναν από τους πιο ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες του ρόστερ του.

Από εκεί και πέρα, ούτε οι Πάντελιτς και Ζιούλης μετείχαν στην προπόνηση της ομάδας, καθώς αμφότεροι συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούνε.

Πλέον η ομάδα ετοιμάζεται σιγά-σιγά να αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο κύριος Γιαννίκης το ερχόμενο διάστημα θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Από την άλλη,  απών από την πρώτη προπόνηση ήταν ο Φάμπρι Κάστρο. Ο 27χρονος χαφ δεν πήρε μέρος ούτε στις εργομετρικές εξετάσεις και το μέλλον του στην ομάδα στοίχημα πως βρίσκεται στον αέρα.

Τέλος, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ανακοίνωσε τους τρεις αρχηγούς για την νέα σεζόν. Συγκεκριμένα το περιβραχιόνιο θα φορούν οι Απόστολος Σκόνδρας, Γιάννης Μπουκουβάλας και Αλέξανδρος Νικολιάς.

Πρώτος αρχηγός θα είναι ο Σκόνδρας, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα για έβδομη χρονιά, δεύτερος ο Νικολιάς, ο οποίος εντάχθηκε στον ΠΑΣ το 2016 και τρίτος ο Μπουκουβάλας, ο οποίος φοράει την φανέλα του συλλόγου από το καλοκαίρι του 2016.

Αφήστε μια απάντηση