Προληπτικά εκτός ο Ράντοβατς στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμπλήρωσε την πρώτη του εβδομάδα στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σε υψηλή ένταση.

Στην τελευταία προπόνηση του “Άγιαξ της Ηπείρου”, ο τεχνικός της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης, άφησε για προληπτικούς λόγους τον Σαμίρ Ράντοβατς εκτός προγράμματος. Ο Βόσνιος κεντρικός μέσος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στο νύχι του ποδιού του. Προκειμένου να αποφευχθεί μία ενδεχόμενη φλεγμονή, ο κύριος Γιαννίκης με απόφασή του προτίμησε να τον αφήσει εκτός προπόνησης. Ο νεαρός χαφ θα μείνει εκτός για τις επόμενες τρεις ημέρες όπου και θα μετέχει σε ασκήσεις που αφορούν την αντοχή και σε αερόβιες.

Από την άλλη, ο Χρήστος Ελευθεριάδης ανέβασε ρυθμούς, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι του και τέθηκε στην διάθεση του Έλληνα προπονητή. Ο Έλληνας επιθετικός προφυλάχθηκε το περασμένο διάστημα εξαιτίας ορισμένων ενοχλήσεων, όμως επανήλθε στην αγωνιστική δράση.

Το ευχάριστο για τον κύριο Γιαννίκη αλλά και το τεχνικό επιτελείο αποτελεί το γεγονός ότι πέραν του σοβαρού τραυματισμού του Λάσα Σεργκελασβίλι κανείς άλλος παίκτης δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Θυμίζουμε πως ο Γεωργιανός αριστερός οπισθοφύλακας στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού. Ο 27χρονος μπακ υποβλήθηκε σε επέμβαση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το ερχόμενο διάστημα θα μετέχει σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο ίδιος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του ΠΑΣ μετέχουν πλέον σε διπλές προπονήσεις. Μέχρι στιγμής ο κύριος Γιαννίκης έχει ρίξει το βάρος στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και στα παιχνίδια τακτικής.

Όπως όλα δείχνουν, ο σύλλογος των Ιωαννίνων κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας δεν θα δώσει κάποια φιλική αναμέτρηση. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ θα διεξαχθεί στα Γιάννενα στις 7 Αυγούστου με αντίπαλο την Λάρισα. Η αποστολή θα μείνει στο Καρπενήσι μέχρι την 1 Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση