Με αρκετές απουσίες η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα

Το προηγούμενο διάστημα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, έδωσε στους ποδοσφαιριστές του τριήμερο ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν από τις συνεχόμενες προπονήσεις και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Το ρεπό ολοκληρώθηκε και οι παίκτες του “Άγιαξ της Ηπείρου” επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και συνέχισαν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία. Ωστόσο από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ απουσίαζαν έξι παίκτες. Συγκεκριμένα ο κύριος Γιαννίκης δεν είχε στη διάθεσή του τους Πάντελιτς, Πανουργιά, Λέο, Σεργκελασβίλι, Ζιούλη και Νάουμετς.

Όσον αφορά τον Ντούσαν Πάντελιτς, ο 28χρονος κεντρικός μέσος μετείχε σε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι του. Η κατάσταση του Σέρβου χαφ στοίχημα πως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανεβάσει στροφές και να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Λάσα Σεργκελασβίλι συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Ο Γεωργιανός αριστερός οπισθοφύλακας πριν λίγο διάστημα υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση των χιαστών του και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε έξι περίπου μήνες.

Από την άλλη, οι Πανουργιάς, Λέο, Νάουμετς και Ζιούλης συνέχισαν για προληπτικούς λόγους τα ατομικά τους προγράμματα. Οι έξι ποδοσφαιριστές αναμένεται σύντομα να ανεβάσουν ρυθμούς και να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Γιαννίκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας και υποστήριξε πως είναι θετικό ότι στα φιλικά ματς βγαίνουν πράγματα και αυτοματισμοί από την προπόνηση. Θεωρεί ότι οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να βελτιώσουν πολλά ακόμη πράγματα, ωστόσο είναι σε καλή κατάσταση και κάνουν τα πάντα προκειμένου να διορθώσουν τις ατέλειες.

Στην συνέχεια, ο Έλληνας κόουτς υπογράμμισε πως οι παίκτες του πρέπει να πρεσάρουν ψηλά τον κάθε αντίπαλο και να κάνουν κάθετες κινήσεις και γρήγορες αντεπιθέσεις όταν κερδίζουν την μπάλα. Επίσης θέλει να έχει οργανωμένο χτίσιμο στο παιχνίδι του και να βγάζει αρκετές φάσεις σε κάθε ματς.

Τέλος υποστήριξε ότι μπορεί η ομάδα του να ξεκινάει με ένα σύστημα, όμως δεν είναι στατική και ανάλογα με την ροή του ματς αυτό μπορεί να αλλάξει. Πάντως το σύστημα που δουλεύει είναι το 4-3-3.

Αφήστε μια απάντηση