Προβλημάτισε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Άλλη μία φιλική αναμέτρηση έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή την φορά, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αντιμετώπισε εντός έδρας την Βέροια, η οποία αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία. Ο ΠΑΣ στοίχημα πως προβλημάτισε ιδιαίτερα με την εμφάνισή του, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως χάρη σε γκολ του Λιάσου κατάφερε να αναδειχθεί ισόπαλος με σκορ 1-1.

Ο τεχνικός του συλλόγου των Ιωαννίνων, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να μην πιάνουν ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως είχαν στα προηγούμενα φιλικά ματς, και μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε από την συνολική τους εμφάνιση.

Οι παίκτες του δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να βγάλουν τα τρεξίματα που ήθελε να δει, υπέπεσαν σε αρκετά λάθη κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής και φανέρωσαν να έχουν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας ιδίως σε κλειστές άμυνες.

Όσον αφορά την εξέλιξη της φιλικής συνάντησης, η πρώτη καλή στιγμή του ματς πραγματοποιήθηκε στο 8ο λεπτό όταν ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Βοσνιάδης, μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη. Λίγα λεπτά αργότερα, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέντα πέρασε άουτ. Στο 18ο λεπτό ο Ξύδας τροφοδότησε τον Καρτάλη, αυτός λίγο έξω από την περιοχή έκανε το σουτ, ο Βοσνιάδης το απέκρουσε, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον Ελευθεριάδη, ο οποίος από πλάγια θέση δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ελευθεριάδης από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε το σουτ αλλά αυτό δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Βοσνιάδη. Στο 69ο λεπτό έπειτα από ιδανική αντεπίθεση της Βέροιας, ο Σιμόνι βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με σουτ σημείωσε το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, το σουτ του Κανούλα από τα όρια της περιοχής πέρασε μακριά από την εστία του Γιαννίκογλου. Στο 84ο λεπτό ο Παμλίδης έπειτα από προσωπική ενέργεια, έδωσε έτοιμο γκολ στον Λιάσο, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με σουτ σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1. Στο 88ο λεπτό ο Γιαννίκογλου πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση και απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Μπλέτσα.

Ο κύριος Γιαννίκης στο πρώτο μέρος χρησιμοποίησε τους Περιστερίδη, Πανουργιά, Οικονομόπουλο, Σκόνδρα, Μπουκουβάλα, Καρτάλη, Ράντοβατς, Κάστρο, Ξύδα, Ελευθεριάδη και Κρίζμαν.

Στην επανάληψη, στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Γιαννίκογλου, Πήλιος, Βενετικίδης, Ζιώγκος, Ζιουλής, Σιόντης, Λώλης, Γώγος, Αποστολόπουλος, Λιάσος, Νάουμετς, Νικολιάς, Παμλίδης και Πίτου Γκαρσία.

Αφήστε μια απάντηση