Έκλεισε Παντελάκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα το τελευταίο διάστημα κινούταν για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, καθώς ο προπονητής του συλλόγου, Αργύρης Γιαννίκης, έκρινε ότι η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση. Έπειτα από μέρες αναζήτησης, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” βρήκε τον εκλεκτό και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του.

Ο λόγος για τον Επαμεινώνδα Παντελάκη, ο οποίος πρέπει να λογίζεται ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ. Η μεταγραφή θεωρείται προσθήκη από το πάνω ράφι, μιας και ο Παντελάκης την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε επίσημες αναμετρήσεις με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά τον Παντελάκη, πρόκειται για έναν 24χρονο κεντρικό αμυντικό με καταγωγή από τα Χανιά. Κοιτάζει τον κόσμο από τα 187 εκατοστά και ζυγίζει 83 κιλά. Ο ίδιος ξεκίνησε από τον Εργοτέλη, με τον οποίο κατέγραψε τέσσερις εμφανίσεις. Την σεζόν 2014-15, αγωνίστηκε στον Φωστήρα με τον οποίο πήρε μέρος σε τρία ματς. Τα επόμενα τρία χρόνια βρέθηκε στον Κισσαμικό όπου αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας. Με τον Κισσαμικό κατέγραψε συνολικά 67 συμμετοχές και χρίστηκε έξι φορές σκόρερ. Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο οποίος εν τέλει τον απέκτησε. Με τον Παναθηναϊκό την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα της Super League και σε τρεις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος.

Πριν λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος. Ο Παντελάκης αποτελεί προσωπική επιλογή του κυρίου Γιαννίκη, συμφώνησε σε όλα με τους Ηπειρώτες και το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί επίσημα. Ο νεαρός στόπερ θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης που θα ανέρχεται στο 30%. Το νέο του συμβόλαιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα είναι διάρκειας τριών ετών.

Από εκεί και πέρα, παρελθόν από την ομάδα των Ιωαννίνων αποτελεί μετά από έξι μήνες ο Ντούσαν Πάντελιτς. Ο Σέρβος μέσος αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ τον Ιανουάριο που μας πέρασε έπειτα από εισήγηση του πρώην προπονητή Γιάννη Πετράκη. Ωστόσο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να καταγράψει μόλις έντεκα συμμετοχές.

Ο ίδιος είχε ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια της ομάδας και η διοίκηση αποφάσισε να το ξεφορτωθεί.

Αφήστε μια απάντηση