Δύο αποχωρήσεις και μία άφιξη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι προσθαφαιρέσεις συνεχίζονται στον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου η ομάδα να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν συντομότερα το ρόστερ της ενόψει της νέας χρονιάς. Το τελευταίο διάστημα, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας του με δύο ποδοσφαιριστές αλλά και την απόκτηση ενός.

Όσον αφορά το θέμα των αποχωρήσεων, παρελθόν από τον ΠΑΣ αποτελούν και επίσημα οι Ένες Ντόλοβατς και Ντούσαν Πάντελιτς. Από την άλλη, ο σύλλογος των Ιωαννίνων ανακοίνωσε την μεταγραφή του Επαμεινώνδα Παντελάκη.

Ο Ένες Ντόλοβατς, μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, αντίκρισε την πόρτα της εξόδου. Ο Σέρβος επιθετικός δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη, και έλυσε το συμβόλαιό του. Ο ίδιος κατά την τριετή του παρουσία στον σύλλογο πήρε μέρος σε πέντε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Super League και σε δύο αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο νεαρός στράικερ πάντως δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντιναμό Βράνιε και θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Επίσης το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ έλυσε και ο Ντούσαν Πάντελιτς. Ο Σέρβος δεν βρισκόταν στα αγωνιστικά πλάνα του κυρίου Γιαννίκη και παράλληλα ο ίδιος δεν επιθυμούσε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2. Έτσι πριν λίγες ημέρες πέρασε από τα γραφεία της διοίκησης και η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας τους, η οποία έγινε κοινή συναινέσει. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την άλλη, παίκτης του ΠΑΣ είναι οριστικά ο Επαμεινώνδας Παντελάκης. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και εδώ τα είχε δώσει τα χέρια με τον σύλλογο των Ιωαννίνων. Ο νεαρός στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ενώ ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης που θα αγγίζει το 30%.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας, ο Παντελάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελεί μέλος ενός ιστορικού σωματείου. Ευχαρίστησε την διοίκηση αλλά και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και υπογράμμισε ότι θα δώσει τα πάντα προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια.

Αφήστε μια απάντηση