Έκλεισε την τριάδα γκολκίπερ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Το τελευταίο διάστημα, ο ΠΑΣ Γιάννινα κινούταν για την απόκτηση ενός γκολκίπερ προκειμένου να κλείσει τη τριάδα τερματοφυλάκων ενόψει της νέας χρονιάς. Στο ρόστερ του “Άγιαξ της Ηπείρου” υπήρχαν οι Γιαννίκογλου και Περιστερίδης, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας Αργύρης Γιαννίκης αναζητούσε έναν έμπειρο κίπερ για να τους πλαισιώσει.

Έπειτα από μέρες αναζήτησης, ο σύλλογος των Ιωαννίνων βρήκε τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Λευτέρη Χουτεσιώτη. Ο Χουτεσιώτης βρισκόταν στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, καθώς στις αρχές του καλοκαιριού έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και μέχρι πρότινος ήταν ελεύθερος.

Η διοίκηση του ΠΑΣ εδώ και αρκετές ημέρες βρισκόταν σε συνεχής διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Έλληνα γκολκίπερ και πριν λίγες ημέρες, οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία και έδωσαν τα χέρια.

Ο 25χρονος γκολκίπερ βρέθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων και αφού πρώτα πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα καθιερωμένα εργομετρικά και ιατρικά τεστ, στη συνέχεια πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Ο ίδιος θα γίνει κάτοικος Ιωαννίνων για τον επόμενο έναν χρόνο, ενώ στη συμφωνία υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.

Ο έμπειρος γκολκίπερ στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του συλλόγου τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια και να πετύχει τους στόχους της. Επίσης ευχαρίστησε την διοίκηση αλλά και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και υποστήριξε ότι περιμένει πως και πως να ξεκινήσει προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και το 2014 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Στον Ολυμπιακό παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και πήρε μέρος συνολικά σε επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ίδιος πριν λίγο καιρό δοκιμαζόταν από ομάδα δεύτερης εθνικής του Βελγίου, ωστόσο προτίμησε να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΣ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο 25χρονος υπήρξε διεθνής με τις Κ17-18-19 και 21 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και προορίζεται για βασικός στον ΠΑΣ. Για μπακ απ του λογίζεται ο Γιαννίκογλου, ενώ ο Περιστερίδης θα κλείσει την τριάδα των γκολκίπερ.

Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΣ για την απόκτηση του Χουτεσιώτη

Αφήστε μια απάντηση