Απών από την προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιαννίκης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εντός έδρας σε φιλική αναμέτρηση τον Απόλλωνα Λάρισας. Το φιλικό θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΠΕΑΚΙ καθώς στους “Ζωσιμάδες” γίνονται εργασίες ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς που ακολουθεί με αμείωτο ρυθμό και σε υψηλή ένταση. Ωστόσο από την τελευταία προπόνηση της ομάδας απουσίαζε ο τεχνικός του συλλόγου, Αργύρης Γιαννίκης.

Ο κύριος Γιαννίκης εξασφάλισε ολιγοήμερη άδεια από την διοίκηση προκειμένου να μεταβεί στην Γερμανία για να διευθετήσει ορισμένες προσωπικές του υποθέσεις. Ο Τρικαλινός προπονητής αναμένεται την Παρασκευή να επιστρέψει στα Γιάννενα και υπό τις οδηγίες του θα παραταχθεί η ομάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Επίσης στην προπόνηση δεν έδωσε το παρών ούτε ο γυμναστής του συλλόγου Γιάννης Ντουρουντός. Έτσι οι παίκτες του ΠΑΣ προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη του βοηθού προπονητή Νίκου Μπακαδήμα.

Κατά τα άλλα, η προπόνηση έγινε δίχως περαιτέρω προβλήματα με τον Ελευθεριάδη να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και ο Έλληνας ακραίος επιθετικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί κανονικά στο φιλικό που έπεται. Επιπλέον, ο Σεργκελασβίλι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Ακόμη, ο Ξύδας ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα από τον φιλικό αγώνα με την Κέρκυρα και έπειτα και για τον λόγο αυτό μετείχε σε πρόγραμμα αποθεραπείας και πραγματοποίησε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Ξύδας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προφυλαχθεί στην αναμέτρηση που έπεται μιας και δεν θέλουν να ρισκάρουν σε τυχόν υποτροπή του.

Από εκεί και πέρα, παρελθόν από τους Γιαννιώτες αποτελεί ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας Δημήτρης Νιαρχάκος. Ο κύριος Νιαρχάκος μετά από 9,5 χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο αποχωρεί από το πόστο του και οι δύο πλευρές γνωστοποίησαν την λύση της συνεργασίας τους. Πάντως ο ίδιος θα βρίσκεται στη θέση του μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες ο ΠΑΣ θα μάθει τον αντίπαλό του στο Κύπελλο Ελλάδος. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η ΕΠΟ θα εκδικάσει την ένσταση της Ελασσόνας κατά του Ασπρόπυργου για το κύρος του μεταξύ τους αγώνα που έληξε με σκορ 1-0. Η Ελασσόνα υποστηρίζει ότι ο αντίπαλος δεν χρησιμοποίησε δύο παίκτες κάτω των 20 ετών που προβλέπεται και διεκδικεί την πρόκριση στα χαρτιά.

Αφήστε μια απάντηση