Καθάρισαν οι Παμλίδης και Κρίζμαν για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2 και αντιμετώπισε την Παναχαϊκή σε φιλική αναμέτρηση. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” στοίχημα πως δεν πτοήθηκε από τη διακοπή, καθώς επικράτησε της Παναχαϊκής με σκορ 2-0 και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Τα τέρματα για την ομάδα των Ιωαννίνων σημείωσαν οι Γιώργος Παμλίδης και Σάντι Κρίζμαν.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να είναι κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, να δημιουργούν αρκετές κλασικές ευκαιρίες και να φτάνουν εύκολα στη φιλική νίκη.

Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, η πρώτη καλή στιγμή του ματς πραγματοποιήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό όταν ο Παμλίδης τροφοδότησε τον Κρίζμαν, αυτός έκανε το σουτ από ευνοϊκή θέση αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών. Στο 19ο λεπτό ο Νάουμετς έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, επιχείρησε το σουτ αλλά ο Σούλης με υπερένταση το απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 30ο λεπτό ο Πίτου Γκαρσία με εκπληκτική μπαλιά έβγαλε τον Κρίζμαν σε θέση τετ α τετ, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Σούλης με διπλή προσπάθεια το μπλόκαρε. Στο 36ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας έπειτα από κόρνερ του Γκαρσία, η μπάλα έφτασε στον Παμλίδη, ο οποίος με εξαιρετικό γυριστό σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 39ο λεπτό το σουτ του Κρίζμαν μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 45ο λεπτό ο Σούλης απομάκρυνε με δυσκολία το σουτ του Νικολιά. Στο 49΄ κεφαλιά του Σκόνδρα δεν βρήκε στόχο. Στο 60΄ ο Νικολιάς μετά από προσωπική ενέργεια έκανε το σουτ αλλά ο Σούλης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση και το έδιωξε. Στο 75΄ ο Παμλίδης βρήκε τον Κρίζμαν και αυτός με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 90΄ το ψιλοκρεμαστό σουτ του Μαλντίν πέρασε άουτ.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Γιαννίκογλου (46΄ Χουτεσιώτη), Μπουκουβάλα, Παντελάκη (76΄ Γώγο), Αποστολόπουλο, Νάουμετς, Σκόνδρα (76΄ Πανουργιά), Σιόντη, Νικολιά (69΄ Λώλη), Πίτου Γκαρσία (76΄ Μπούμπα), Κρίζμαν και Παμλίδη.

Από εκεί και πέρα, μία μέρα πριν τον αγώνα με την Παναχαϊκή, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έδωσε ακόμη μία φιλική αναμέτρηση. Αυτή τη φορά με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Το ματς δε έβγαλε κάποιον νικητή, καθώς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Το τέρμα για τον ΠΑΣ πέτυχε ο Οικονομόπουλος στο 78ο λεπτό. Η Κέρκυρα είχε ανοίξει το σκορ στο 68ο λεπτό με τέρμα του Γεωργακόπουλου.

Οι Γιαννιώτες είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν μπροστά στο σκορ, όμως τα σουτ των Γροσδάνη και Λέο στο 59ο λεπτό και στο 61ο λεπτό αντίστοιχα πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Πλέον ο ΠΑΣ επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και περιμένει τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά προκειμένου να μάθει εάν η διακοπή του πρωταθλήματος θα λάβει τέλος.

Αφήστε μια απάντηση