Με τέσσερις απουσίες η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως αυτές διεξάγονται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ωστόσο στην τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Αργύρης Γιαννίκης, δεν είχε στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Σάντι Κρίζμαν, Σαμίρ Ράντοβατς, Λάσα Σεργκελασβίλι και Χρήστο Ελευθεριάδη.

Στο τελευταίο εντός έδρας φιλικό του “Άγιαξ της Ηπείρου” με αντίπαλο την Παναχαϊκή, στο οποίο οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-0, ο Σάντι Κρίζμαν αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι του. Ο 30χρονος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, με συνέπεια να μην πάρει μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης και να μετέχει σε ατομικό. Πάντως η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται σύντομα να ανεβάσει ρυθμούς και να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Επίσης, ο Σαμίρ Ράντοβατς το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα. Ο Βόσνιος για προληπτικούς λόγους πήρε μέρος σε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο κεντρικός μέσος όπως όλα δείχνουν θα είναι διαθέσιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Επιπλέον απών ήταν οι γνωστοί απόντες Λάσα Σεργκελασβίλι και Χρήστος Ελευθεριάδης. Αμφότεροι συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης είχε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του μιας και κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Καραϊσκάκη Άρτας. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες, αφού είχαν κοντραριστεί εκ νέου την 1η Σεπτεμβρίου. Στο εν λόγω ματς, ο ΠΑΣ είχε επικρατήσει με σκορ 2-1, χάρη σε δύο τέρματα που είχε σημειώσει ο Λέο.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας θα ανοίξει ξανά τις πύλες του το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Οι ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα αποφάσισαν να αποδεχθούν την προσφορά της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά και η αγωνιστική δράση θα επιστρέψει.

Αφήστε μια απάντηση