Ακόμη ένα νικηφόρο φιλικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Από τη στιγμή που δε διεξήχθη κάποια αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Super League 2, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε την ευκαιρία και αντιμετώπισε εντός έδρας τον Καραϊσκάκη σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” κατέγραψε ακόμη μία φιλική νίκη, μιας και επικράτησε του Καραϊσκάκη με σκορ 2-1. Τα τέρματα για την ομάδα των Ιωαννίνων σημείωσαν οι Βλάντισλαβ Νάουμετς και Αλέξανδρος Καρτάλης.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και δοκίμασε αρκετά πράγματα ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο με αντίπαλο το Λεβαδειακό.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τον Χουτεσιώτη στην εστία, τους Αποστολόπουλο και Μπουκουβάλα στα άκρα της άμυνας και τους Παντελάκη και Σκόνδρα στο κέντρο αυτής. Ακόμη έδωσε φανέλα βασικού στους Σιόντη και Κάστρο, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο χώρο του κέντρου. Δεξί χαφ έπαιξε ο Νικολιάς, αριστερό ο Νάουμετς και επιθετικοί ήταν οι Λέο και Παμλίδης.

Ο Έλληνας προπονητής είδε τους ποδοσφαιριστές του να μπαίνουν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, όμως όσο περνούσε η ώρα, η απόδοσή τους ανέβαινε κατακόρυφα. Εν τέλει έφτασαν στη νίκη και είχαν τη δυνατότητα να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Αυτή ήτα η όγδοη επικράτηση του ΠΑΣ στα οκτώ φιλικά ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά την εικόνα της φιλικής συνάντησης, η πρώτη καλή στιγμή του ματς έγινε στο 4ο λεπτό όταν ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε το σουτ του Γυφτοκώστα. Στο 6ο λεπτό το σουτ του Παναγιώτου πέρασε άουτ. Στο 30ο λεπτό ο Μέλκας απομάκρυνε το σουτ του Αποστολόπουλου. Στο 32ο λεπτό ο Κυβελίδης από ευνοϊκή θέση έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 33ο λεπτό ο Νάουμετς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 1-0. Στο 35ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μέλκας την έδιωξε. Στο 47ο λεπτό ο Πήλιος έκανε την κεφαλιά αλλά πριν περάσει η μπάλα τη τελική γραμμή ο Καπίας με το σώμα την απομάκρυνε. Στο 54ο λεπτό ο Οικονομόπουλος έστρωσε στον Καρτάλη και αυτός με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 62ο λεπτό ο Γιαννίκογλου απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτου. Στο 73ο λεπτό έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΣ, η μπάλα έφτασε στον Καψάλη, ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Χουτεσιώτη (46΄ Γιαννίκογλου), Μπουκουβάλα (46΄ Πήλιο), Παντελάκη (46΄ Ζιούλη), Κάστρο (46΄ Πίτου Γκαρσία), Σκόνδρα (46΄ Ζώγκο), Νικολιά (46΄ Ξύδα), Αποστολόπουλο (46΄ Οικονομόπουλο), Λέο (62΄ Μπούμπα), Σιόντη (46΄ Λιάσο), Παμλίδη (46΄ Γροσδάνη) και Νάουμετς (46΄ Καρτάλη).

Αφήστε μια απάντηση