Κερδισμένος αλλά χωρίς να εντυπωσιάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε στην Κρήτη και αντιμετώπισε εκτός έδρας τα Χανιά. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” μπορεί να μην πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, ωστόσο έφτασε στους τρεις βαθμούς, καθώς επικράτησε με σκορ 0-1. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Αλέξανδρος Καρτάλης.

Ο σύλλογος των Ιωαννίνων ήταν ο κερδισμένος της αγωνιστικής, μιας και εκμεταλλεύτηκε τις ισοπαλίες των πρωτοπόρων, έφτασε στους οκτώ βαθμούς και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους δύο πόντους.

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν μία επαγγελματική νίκη, καθώς δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον αντίπαλο.

Οι παίκτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν την κατοχή, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα. Έτσι οι περισσότερες προσπάθειές τους ήταν ημιτελείς. Από την άλλη, οι παίκτες του ΠΑΣ απειλήθηκαν μόλις μία φορά, όμως ο Χουτεσιώτης αντέδρασε σωστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάντι Κρίζμαν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, όμως παρουσιάστηκε εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του.

Όσον αφορά την εξέλιξη της συνάντησης, η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού έγινε στο 21ο λεπτό όταν ο Νικολιάς μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια, επιχείρησε το σουτ όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Στο 23ο λεπτό ο Μπουκουβάλας έβγαλε τον Λέο σε θέση τετ α τετ, αυτός έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 43ο λεπτό ο Νικολιάς επιχείρησε φαλτσαριστό σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε άουτ. Στο 50ο λεπτό ο Μπουκουβάλας βρήκε τον Νικολιά, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 59ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Αποστολόπουλου, η μπάλα στρώθηκε στον Καρτάλη, ο οποίος με δυνατό σουτ σημείωσε το 0-1. Στο 71ο λεπτό ο Παμλίδης έδωσε στον Κρίζμαν, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 75ο λεπτό ο Χουτεσιώτης πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση και έδιωξε με δυσκολία το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Δημητριάδης. Στο 82ο λεπτό το σουτ του Ναζλίδη δε βρήκε στόχο. Στο 92ο λεπτό ο Κρίζμαν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ αλλά ο κίπερ των Χανίων, Κουτζαβασίλης, το μπλόκαρε.

Ο κύριος Γιαννίκης παρέταξε την ομάδα του με τους Χουτεσιώτη, Μπουκουβάλα, Νικολιά (64΄ Κρίζμαν), Αποστολόπουλο, Παντελάκη, Παμλίδη (78΄ Σιόντη), Σκόνδρα, Λιάσο, Νάουμετς (46΄ Καρτάλη), Κάστρο και Λέο.

Αφήστε μια απάντηση