Με Κρίζμαν στα Χανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Η τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ξεκινάει και ο ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγει την αυλαία. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ταξιδεύει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τοπική ομάδα. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Ο σύλλογος των Ιωαννίνων συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς που ακολουθεί και ο τεχνικός της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης, καταστρώνει τα πλάνα του.

Στη τελευταία προπόνηση, ένα ευχάριστο νέο περίμενε τον κύριο Γιαννίκη. Συγκεκριμένα ο Έλληνας προπονητής είδε τον Σάντι Κρίζμαν να ανεβάζει κατακόρυφα στροφές και να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Ο Σάντι Κρίζμαν απουσίαζε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ το τελευταίο διάστημα διότι αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι του. Ο 30χρονος επιθετικός ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα ώστε να το ξεπεράσει και να επιστρέψει στη δράση. Έπειτα από περίπου τρεις εβδομάδες, ο Κροάτης άφησε πίσω του τον τραυματισμό του και προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος τέθηκε αυτόματα στη διάθεση του προπονητή του και θα δώσει το παρών στην αποστολή.

Επίσης ευχάριστα ήταν τα νέα και σε ότι αφορά την κατάσταση του Σαμίρ Ράντοβατς. Ο Βόσνιος μέσος ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς. Ωστόσο ο κύριος Γιαννίκης έκρινε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί και για το λόγο αυτό προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, ο Λάσα Σεργκελασβίλι και ο Χρήστος Ελευθεριάδης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν και δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση που έπεται.

Όπως ανακοίνωσε ο κύριος Γιαννίκης, στην Κρήτη θα ταξιδέψουν συνολικά 18 ποδοσφαιριστές. Η αποστολή θα απαρτίζεται από τους Χουτεσιώτη, Νικολιά, Γιαννίκογλου, Λιάσο, Παντελάκη, Κάστρο, Παμλίδη, Πίτου Γκαρσία, Σκόνδρα, Ζιούλη, Μπουκουβάλα, Αποστολόπουλο, Καρτάλη, Σιόντη, Λέο, Ξύδα, Νάουμετς και Κρίζμαν. Αρχηγός της αποστολής είναι ο κύριος Ντάσιος.

Ο κύριος Γιαννίκης δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα και όπως όλα δείχνουν θα δώσει φανέλα βασικού σε αυτούς που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ο Παμλίδης διανύει περίοδο παρατεταμένης φόρμας και για ακόμη ένα παιχνίδι θα αποτελέσει το βασικό φορ και την αιχμή του δόρατος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κρίζμαν θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Αφήστε μια απάντηση