Συνεχίζει το βιολί του ο Παμλίδης στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε εντός έδρας τον Εργοτέλη στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” βρέθηκε κοντά στην πρώτη του ήττα, όμως με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παμλίδη αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2. Ο Έλληνας επιθετικός συνεχίζει να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και για ακόμη έναν αγώνα ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, είδε την ομάδα του να είναι ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως κόντρα στη ροή του ματς να μένει δύο φορές πίσω στο σκορ. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του βρήκαν τις απαντήσεις και χάρη στον εκπληκτικό Παμλίδη κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο σύλλογος των Ιωαννίνων, είχε τις ευκαιρίες του να φτάσει στην απόλυτη ανατροπή, όμως σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Σε ένα ματς που αποτέλεσε διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Παμλίδης πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Όσον αφορά την εξέλιξη της συνάντησης, η πρώτη ευκαιρία του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο 5ο λεπτό όταν το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Καρτάλης πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 10ο λεπτό ο Χουτεσιώτης εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ τη ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Τσέλιου. Στο 18ο λεπτό έπειτα από ιδανική αντεπίθεση του Εργοτέλη, ο Κουατένγκ έδωσε έτοιμο γκολ στον Έφορντ, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με σουτ σε κενή εστία σημείωσε το 0-1. Στο 24ο λεπτό ο Κατσιμήτρος πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση και απομάκρυνε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Σιόντη. Στο 29ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Νικολιά, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 36ο λεπτό έπειτα από γύρισμα του Νικολιά, ο Νάουμετς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 38ο λεπτό το μακρινό σουτ του Μπούση δε βρήκε στόχο. Στο 39ο λεπτό ο Κατσιμήτρος έδιωξε με τα πόδια το διαγώνιο σουτ του Νικολιά. Στο 55ο λεπτό ο Προμυδάκης ανέτρεψε τον Παμλίδη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παμλίδης, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 58ο λεπτό ο Κουατένγκ τροφοδότησε τον Μπούση, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Ροβίθης με σουτ σε κενή εστία πέτυχε το 1-2. Στο 65΄ ο Χουτεσιώτης απέκρουσε το σουτ του Μπρους από μακρινή απόσταση. Στο 69΄ ο Κατσιμήτρος πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση και με διπλή προσπάθεια έδιωξε την προβολή του Παμλίδη από κοντινή απόσταση. Στο 73ο λεπτό ο Παμλίδης με εκπληκτικό ψιλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 77ο λεπτό ο Κατσιμήτρος απέκρουσε το σουτ του Νάουμετς. Στο 93ο λεπτό μετά από σέντρα του Νάουμετς, ο Σκόνδρας τροφοδότησε τον Λέο, ο οποίος πήρε την κεφαλιά από κοντινή απόσταση αλλά ο Κατσιμήτρος πριν περάσει η μπάλα τη τελική γραμμή την μπλόκαρε.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Χουτεσιώτη, Παντελάκη, Πίτου Γκαρσία (46΄ Λέο), Μπουκουβάλα, Αποστολόπουλο, Σιόντη (67΄ Λιάσο), Σκόνδρα, Νάουμετς, Νικολιά (85΄ Ξύδα), Καρτάλη και Παμλίδη.

Δείτε το γκολ του Παμλίδη που χάρισε την ισοπαλία στον ΠΑΣ

Αφήστε μια απάντηση