ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμένει στα πιτς ο Νικολιάς

Ακόμη μία δύσκολη και αρκετά απαιτητική αναμέτρηση στοίχημα πως περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη φορά ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πλατανιά για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης, όπου ο ΠΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0, ανήκει οριστικά στο παρελθόν και η ομάδα των Ιωαννίνων έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή της στον αγώνα που ακολουθεί.

Ο ΠΑΣ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς και είναι δύο πόντους πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. Άπαντες στην ομάδα θέλουν αποκλειστικά τη νίκη ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής και παράλληλα να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Απόλλωνα Σμύρνης.

Η προετοιμασία του συλλόγου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλές εντάσεις. Ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμού δε λείπουν από τις τάξεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι που έπεται, ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Αργύρης Γιαννίκης, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξανδρο Νικολιά. Ο Νικολιάς πριν περίπου δύο εβδομάδες είχε τραυματιστεί στο πόδι του και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στα οποία είχε υποβληθεί, είχαν δείξει ότι έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο.

Ο 25χρονος μέσος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ώστε να ξεπεράσει τη θλάση, και παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να ανεβάσει στροφές και να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων δε τα κατάφερε. Η θλάση εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί και ο ίδιος θα χάσει το ματς με τον Πλατανιά. Ο Έλληνας άσσος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακόμη, ο κύριος Γιαννίκης δεν υπολογίζει στους μακροχρόνια τραυματίες Λάσα Σεργκελασβίλι και Χρήστο Ελευθεριάδη. Αμφότεροι συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν.

Αντίθετα, ο προπονητής του συλλόγου θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Στέφανο Σιόντη. Ο 32χρονος αμυντικός χαφ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του. Όμως δεν αντιμετωπίζει κάτι το μεμπτό και έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο ίδιος υπολογίζεται κανονικά και θα βρίσκεται τόσο στην αποστολή όσο και στο αρχικό σχήμα.

Επιπλέον, ο Πίτου Γκαρσία προφυλάχθηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, αφού αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στον υποκνημίδιο μυ. Ο Αργεντινός τις έχει ξεπεράσει πλήρως και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει φανέλα βασικού.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του, αφού κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κύριος Τσακαλίδης από το σύνδεσμο Χαλκιδικής. Ο ίδιος θα έχει βοηθούς τους Μαλανδρή και Σακκά.

Αφήστε μια απάντηση